• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Allegro :?

Ta licytacja pokazuje jacy ludzie są porąbani Evil or Very Mad
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31561864
Zapewne to jakiś żart... ale mimo wszystko Rolleyes
Big Grin
Odpowiedz

Big Grin
ale to i tak lajtowe.
Widziałam kiedyś na aukcjach zgniłego szczura, lewego trampka z dziurą, końską bułeczkę ( bynajmniej nie chodziło o pryzmę nawozu na pola, tylko pojedynczą Tongue )
Także ludzi "na sprzedaż" Big Grin
Czyli zdjęcie + jakiś głupi opis. No i nie wiem po co ludzie takie rzeczy licytują Big Grin

Ale linków nie mam, teraz nie chce mi się wyszukiwać dziwadeł Smile
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

haha, ja pamietam jak jakis koles za 50 000 chcial sprzedac itemy do diablo Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):haha, ja pamietam jak jakis koles za 50 000 chcial sprzedac itemy do diablo Big GrinBig GrinBig Grin

ehehehe pewnie Super Sword of Zodiak +300 to all Laughing
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

[/quote]
ehehehe pewnie Super Sword of Zodiak +300 to all Laughing[/quote]

i takie sie zdarzaly Big Grin
Odpowiedz

Ech, artykuły do Diablo II w necie to już dla mnie przegięcie ;P Tylko dla fanatyków... ^^;

Wiecie, Wy się tutaj śmiejecie, ale czasem w sklepach internetowych można znaleźć na sprzedarz rzeczy, których "produkcja" w ogóle do głowy by Wam nie przyszła... Kiedyś natrafiłam na stronkę, za której pośrednictwem sprzedawano koty w butelkach.
Jakim cudem? Kiedy były małe, wkładano je do niewielkich butelek, a gdy rosły i stawały się dla nich ciasne, ich ciała zniekształcały się.
To było okropne, po prostu masakra, nie wiem jak ktokolwiek może w ogóle o czymś takim pomyśleć i jeszcze wprowadzać potem takie makabryczne pomysły w zycie Crying or Very Sad
Odpowiedz

JA kiedyś kupsko próbowałem sprzedać na allegro Wink NApisałem , że jest naturalne i ekologiczne , ze receptura przekazywana jest z pokolenia na pokolenie , ze spełnia wszystkie normy E.U. , ale nikt nie chciał kupić Wink W końcu zablokowali mnie za użycie słowa "gówno" twierdząć , że jest to wulgaryzm .... :?
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Saul Hudson napisał(a):JA kiedyś kupsko próbowałem sprzedać na allegro Wink NApisałem , że jest naturalne i ekologiczne , ze receptura przekazywana jest z pokolenia na pokolenie , ze spełnia wszystkie normy E.U. , ale nikt nie chciał kupić Wink W końcu zablokowali mnie za użycie słowa "gówno" twierdząć , że jest to wulgaryzm .... :?
Widziałem to ogłoszenie Laughing
Chyba ze to nie było to... ale to było mniejwięcej jakies, 3-5 tygodnie temy? Smile
Odpowiedz

btw. ja tam chyba będę wystawiał swój stary pas z ćwiekami, btw. czy byliby chętni? Załączam zdjęcie:

[Obrazek: 0910_1621332.jpg]
[Obrazek: 0910_1621573.jpg]
[Obrazek: 0910_1623081.jpg]
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Wkrótce na Allegro zobaczymy skarpetki noszone miesiąc i konia na biegunach (mało bujanego !) po atrakcyjnej cenie... Wink
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Arion napisał(a):Kiedyś natrafiłam na stronkę, za której pośrednictwem sprzedawano koty w butelkach.
Jakim cudem? Kiedy były małe, wkładano je do niewielkich butelek, a gdy rosły i stawały się dla nich ciasne, ich ciała zniekształcały się.
To było okropne, po prostu masakra, nie wiem jak ktokolwiek może w ogóle o czymś takim pomyśleć i jeszcze wprowadzać potem takie makabryczne pomysły w zycie Crying or Very Sad
Jeśli Cię to pocieszy, to z tego co mi wiadomo wszystkie tamte zdjęcia to fotomontaże a cała strona to (głupi) żart Smile
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Saul Hudson napisał(a):JA kiedyś kupsko próbowałem sprzedać na allegro Wink NApisałem , że jest naturalne i ekologiczne , ze receptura przekazywana jest z pokolenia na pokolenie , ze spełnia wszystkie normy E.U. , ale nikt nie chciał kupić Wink W końcu zablokowali mnie za użycie słowa "gówno" twierdząć , że jest to wulgaryzm .... :?
Widziałem to ogłoszenie Laughing
Chyba ze to nie było to... ale to było mniejwięcej jakies, 3-5 tygodnie temy? Smile

Nie , ja to wystawiałem z jakieś półtora roku temu Wink W takim razie niemoją aukcje widziałeś
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Są ludzie popadający w skrajności, ale ogólnie ja uwielbiam Allegro. Można tam kupić oryginalne płyty/kasety o połowe tańsze niż normalnie. Sprzedać zbędne rupiecie też można.
Odpowiedz

troche drastyczna, ale nic się jednak nieumywa do tej licytacji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31983707
i to za ponad 150zł Big Grin Big Grin
We shall live forever and cast out those less divine
Gods we will be - rulers of the sea - in our Grand Design

na czas nieokreślony log out...
Odpowiedz

Jakoś ostatnio zaczyna być co raz więcej takich ogłoszeń Rolleyes nie wiem czemu....? Moze jest zapotrzebowanie Wink
Tu mam jeszcze jedno http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30665537
Ale tak szczeze mówiąc to zaczyna się to robić troszke rzenujące Evil or Very Mad
Odpowiedz