Ankieta: Kto jest wed - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Alien
42.86%
21
42.86%
Predator
57.14%
28
57.14%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alien vs Predator

Wyszło gówno, szczególnie końcówka, ;| ALIEN WYMIATA ! ( nie w tym filmie, tylko wogóle )
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Co do filmu AvP, najbardziej mnie rozbroiło ujęcie "zdziwionego" (przestraszonego?) Predatora z rozdziawioną paszczęką (kiedy Obcy - matka wydostaje się na powierzchnię). Uśmiałam się niesamowicie, chociaż nie wiem czy zabawne elementy sprzyjają tego typu filmom. (swoją drogą, film nudny i nieodkrywczy, ale ładne walki)
I may be ugly but I'm feelin' fine
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

właśnie skończyłem

[AVP]

podoba się?
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Najbarziej lubię Obcego.Predator jest za bardzo "ludzki" (postawa i wygląd).Obcy wygląda bardziej ochydnie i to mi się podoba 8)
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):właśnie skończyłem

[AVP]

podoba się?

Cudowne. W każdym razie znacznie lepsze niż film Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):

[AVP]

podoba się?

fak jół weri macz za uznanie Smile
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Beast King napisał(a):

[AVP]

podoba się?

fak jół weri macz za uznanie Smile

Jałokim, to jakaś obsesja? ten avek i ten obrazek Laughing a tak serio to niezła parodyja Big Grin sam to zrobiłeś? :> Idea
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Nie, pomagała mu ciocia Klotylda, wujcio Stefan, sąsiad i jego rottwieler zwany Pysio.

To najgłupsze pytanie, jakie można zadać rysownikowi.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Dla mnie Predator rządzi Laughing Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawyBig Grin Najlepsza scena jak Obcy przebił Predzia ogonem, a potem rozwalił mu czaszke swymi jezykoszczękami. Laughing
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Dla mnie Predator rządzi Laughing Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawyBig Grin Najlepsza scena jak Obcy przebił Predzia ogonem, a potem rozwalił mu czaszke swymi jezykoszczękami. Laughing
ty to nie masz czasem jakichs lekcji do odrobienia?
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Goldie napisał(a):Jałokim, to jakaś obsesja? ten avek i ten obrazek Laughing
bo historia z awkiem jest bezpośrednio związana z tym pomysłem. Raz na tym forum zrobiłem sobie na awatarka obwisłą pytę na znak mojego niezadowolenia wynikającego z wyników wyborów mis. Wygrała nie ta osoba co trzeba.. hmmm... może nie tak... napisze bardziej dyplomatycznie: Wyborów nie wygrała ta osoba która powinna Big Grin Tamten awek był czarny, a pyte białym konturem pojechałem i jakiem na to spojrzał to odraz mnie sie alien przypomniał
i tak powstał czokapik...
Odpowiedz

Neth napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Dla mnie Predator rządzi Laughing Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawyBig Grin Najlepsza scena jak Obcy przebił Predzia ogonem, a potem rozwalił mu czaszke swymi jezykoszczękami. Laughing
ty to nie masz czasem jakichs lekcji do odrobienia?

O co ci chodzi ?
Odpowiedz

Neth nie lubi gimnazjalistow..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

A kto powiedział, że jestem gimnazjalistą :? Ten etap to ja już mam kupe lat za sobą. Chyba pomylił sie z leksza.

A co do samego filmu to sie strasznie rozczarowałem Evil or Very Mad Tak był zapowiadany, że to będzie wielki hit, a tym czasem film okazał sie chvjowy. Wydaje mi sie, że Antarktyda była złym miejscem na samo miejsce akcji. Lepiej by było jakby to sie działo w jakimś wielkim mieście. A tak film był mało porywający. Ale miejmy nadzieje, że druga cześć będzie o wiele lepsza i tym razem chłopaki się bardziej postarają Wink
Odpowiedz

Będę łaskawy i powiem ci o co chodzi, bo nigdy byś na to nie wpadł ze względu na uwarunkowania o których poniżej. Mianowicie biega o to, że niezależnie od ilości lat na karku masz mózg gimnazjalisty.

Naprawdę nie musisz dziękować, to był bezwarunkowy odruch łaski, litości z mej strony. Tongue
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości