Ankieta: Kto jest wed - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Alien
42.86%
21
42.86%
Predator
57.14%
28
57.14%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alien vs Predator

A na jakiej podstawie żes to stwierdził :?
Odpowiedz

Twoich wypowiedzi.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A co ja takiego pisze :? Jak narazie głupotą to ty tu świecisz. To co wypisujesz z DoD to normalnie zwala z nóg. Nic tylko sie smiać. Ale to dobrze przynajmniej jest sie z czego pośmiać bo tak by było za nudno Laughing
Odpowiedz

Z tego co kojarze to gimnazjum chyba wprowadzono jakieś 4 lata temu, a to nie jest "kupe lat" jak piszesz Confusedhock:
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Lepszy nie lepszy. Głosuję za Alienem, bo dla mnie cala seria filmow o nim to absolutny kult:

I - za atmosfere osamotnienia
II - za akcje
III - za szpitalno-kliniczna sterylnosc
IV - za zaskakujaca odmiennosc od reszty serii (francuskie klimaty sie klaniaja - Delicatessen, Miasto Zagubionych Dzieci itp)

A Predator to jedynie jedynka z Arnoldem mnie ruszyla. Dwojka cienka, a AvsP dla nastolatkow (chyba ze sie po prostu zestarzalem Smile[/list]
Odpowiedz

^
nie inaczej ! Jakistam tuman wspomnial ze te filmy to jakas slaba klasa , przeciez to bluznierstwo . Obcy przeszedl juz do historii kina jako jeden z najlepszych filmow . I sa naprawde warte uwagi dla kazdego fana dobrego kina . (no oprocze AvsP i Predatora 2 Tongue )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości