• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aktor, Aktorka ;]

KISIEL napisał(a):Żyjemy w takich czsach, że z największego paszteta można zrobić coś ładnego. Ale czy o to chodzi ?

dokładnie...
a cala frajda w tym zeby być sobą a nie kimś "zrobionym"...
Ziemia jest płaska!
Odpowiedz

Nowy user i od razu w pierwszym poście zgadza się ze mną. Chłopak/dziewczyna ma potencjał. Wink
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Charles Bronson.....i Jerzy Sztur
Odpowiedz

Po obejrzeniu obu czesci Kill Billa, Pulp Fiction i Niebezpiecznych zwiazkow stwierdzam ze Uma Thurman to najzajebistsza aktorka as fukk
Odpowiedz

john cusack, kavin spacey, al pacino, samuel l. jackson. juliette lewis
Odpowiedz

No zdecydowanie Pacino i Robercik. Bruca Willisa w szklanych pułapkach też lubie. No i Miela Gipsona za Zabójczą broń.
Odpowiedz

Edward Norton. Kameleon, znakomity kunszt aktorski.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

jack nicholson, debil ze mnie że zapomniałam
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Edward Norton.
Cenie bardzo ziomka za role w 'Fight Club' - rola idealna do jego niesympatycznej, o wyrazie refleksyjnym - mordy.
Był jeszcze taki film, w którym Edward gra z Mattem Damonem - Hazardziści. Zagrał tam, o ile dobrze pamiętam, takiego parszywego koleżkę.
Zdaje się, że Edward jest stworzony do takich ról. Wink
Odpowiedz

czemu wszyscy liża ci dupą książe?
Odpowiedz

Cytat:czemu wszyscy liża ci dupą książe?
Dziecko drogie, do mnie pijesz? Poczytaj posty na tym forum, a co do Fight Clubu to zobacz temat w tym dziale.
A teraz wypierdalaj!
Odpowiedz

Ad Dupa: Widocznie jest pyszna, nie wiem, sam nigdy nie dosięgnąłem.

Ad Norton: "stworzony do takich ról" - nie moge zgodzić się z tym stwierdzeniem. Porównaj Nortona z Fight Clubu - świrujacego wymoczka-biurowego lamusa - z Nortonem z American History X - to prawie nie ten sam człowiek, mutant, totalny chłód - i z Nortonem z Iluzjonisty - wrażliwy dżentelmen. Tu nie chodzi nawet o granie różnych charakterów, bo na tym przecież polega aktorstwo. Ten facet to kameleon, on po prostu cały staje się inną postacią. W zasadzie porównując te trzy filmy ciężko w pierwszym momencie stwierdzić że to ten sam gość. Znakomity aktor.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

[quote="balzac"]
Cytat:czemu wszyscy liża ci dupą książe?
Dziecko drogie, do mnie pijesz? Poczytaj posty na tym forum, a co do Fight Clubu to zobacz temat w tym dziale.
chyba cię pojebało,że będe twoje posty czytać. jasne, że wypierdalam,już tej żenady nie mogę znieść.
Odpowiedz

karakas napisał(a):jasne, że wypierdalam
jak należy
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po obejrzeniu obu czesci Kill Billa, Pulp Fiction i Niebezpiecznych zwiazkow stwierdzam ze Uma Thurman to najzajebistsza aktorka as fukk

widziales film: My Super Ex-Girlfriend? ;)

[Obrazek: thurman_my_super_exgirlfriend.gif]
Odpowiedz