- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
osz kurde tam ja :p nie no co za historia ..ja sie nawet za malowywanie nie biore bo to sie skonczy katastrofa jedyne czym potrafie sie poslugiwac w kwesti rysowania to olowek i cienkopis
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jałokim napisał(a):metallgirl napisał(a):http://artpad.art.com/gallery/?iwe3c61j4ew
jak sam kontur na pcządku zrobiłaś to mi sie podobało, ale potem namieszałaś i pasztet sie zrobił ;P I zrobiłaś ten sam błąd co ja. W tym malowniku trza najpierw rysować tło, a dopiero potem za konkrety sie brać ;P
W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiac

mojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic

...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jałokim napisał(a):metallgirl napisał(a):W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiac
mojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic
...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal

postarac to sie tu nawet nie da, nie dosć ze narzędzia są prymitywne to myszka powarznie upośledza ruchy ;P da sieto jedynie jako zabawe potraktować
Ale widać żę możliwości masz :]
Dzieki
Nom,nie nawidze rysowac myszka,wiec nigdy nie uzywam takich programow jak Paint

Ale fajnie jest cos namazgrolic i wkleic na to forum,zeby wszyscy podziwiali
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 212
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ja dużo rysuję na lekcjach. Niektórzy nauczyciele (jak koleś od wosu) przynudzają tak, że nie idzie wytrzymać. Zwykle więc wyrywam kartkę z zeszytu i tworzę jakieś zeschizowane motywy - często różne wariacje tematu 'grim reaper', choć 3 tygodnie temu powstał np. portret Hetfielda.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
chetnie bym zobaczyla ten portret hetfielda
ja ostatnio na lekcji narysowalam darth'a vader'a,ale gdzies mi sie zapodzial,a wygladal jak zywy
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.