• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Akcja: "Narysuj cokolwiek"

osz kurde tam ja :p nie no co za historia ..ja sie nawet za malowywanie nie biore bo to sie skonczy katastrofa jedyne czym potrafie sie poslugiwac w kwesti rysowania to olowek i cienkopis
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
metallgirl napisał(a):http://artpad.art.com/gallery/?iwe3c61j4ew
jak sam kontur na pcządku zrobiłaś to mi sie podobało, ale potem namieszałaś i pasztet sie zrobił ;P I zrobiłaś ten sam błąd co ja. W tym malowniku trza najpierw rysować tło, a dopiero potem za konkrety sie brać ;P

W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiac Tongue mojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic Laughing ...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal Laughing Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiac Tongue mojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic Laughing ...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal Laughing Tongue
postarac to sie tu nawet nie da, nie dosć ze narzędzia są prymitywne to myszka powarznie upośledza ruchy ;P da sieto jedynie jako zabawe potraktować
Ale widać żę możliwości masz :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
metallgirl napisał(a):W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiac Tongue mojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic Laughing ...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal Laughing Tongue
postarac to sie tu nawet nie da, nie dosć ze narzędzia są prymitywne to myszka powarznie upośledza ruchy ;P da sieto jedynie jako zabawe potraktować
Ale widać żę możliwości masz :]

Dzieki Smile
Nom,nie nawidze rysowac myszka,wiec nigdy nie uzywam takich programow jak Paint Tongue Ale fajnie jest cos namazgrolic i wkleic na to forum,zeby wszyscy podziwiali Tongue Laughing Rolleyes Wink
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
seelenleib napisał(a):http://artpad.art.com/?iwdobx14dj5s

moje pierwsze tak ze chaotyczne mocno Wink

Mozna sie spytac co to mialo byc? Confusedhock: Tongue

to sie chyba nazywa rysunek automatyczny. stwiasz kreske a nastepna juz jakby z niej wynika. zero zastanowienia, tylko rysowanie...
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):
metallgirl napisał(a):
seelenleib napisał(a):http://artpad.art.com/?iwdobx14dj5s

moje pierwsze tak ze chaotyczne mocno Wink

Mozna sie spytac co to mialo byc? Confusedhock: Tongue

to sie chyba nazywa rysunek automatyczny. stwiasz kreske a nastepna juz jakby z niej wynika. zero zastanowienia, tylko rysowanie...

Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje Tongue
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje Tongue

a moga byc i chvje - nawet to i lepiej jak ktos znaczenie da Smile

a tak btw to rysowanie fajna sprawa. ja czasem cos narysuje (teraz rzadko) ale zawsze rozbijam sie o brak talentu. podobaja mi sie zwlaszcza galki oczne (inne czesci ciala tez moga byc) polaczone z motywami roslinnymi.
Odpowiedz

Ja dużo rysuję na lekcjach. Niektórzy nauczyciele (jak koleś od wosu) przynudzają tak, że nie idzie wytrzymać. Zwykle więc wyrywam kartkę z zeszytu i tworzę jakieś zeschizowane motywy - często różne wariacje tematu 'grim reaper', choć 3 tygodnie temu powstał np. portret Hetfielda.
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):
metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje Tongue

a tak btw to rysowanie fajna sprawa. ja czasem cos narysuje (teraz rzadko) ale zawsze rozbijam sie o brak talentu. podobaja mi sie zwlaszcza galki oczne (inne czesci ciala tez moga byc) polaczone z motywami roslinnymi.

Ciekawe masz zainteresowania. Ja tam wole inne czesci ciala Laughing Tongue Smile
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
seelenleib napisał(a):

Ciekawe masz zainteresowania. Ja tam wole inne czesci ciala Laughing Tongue Smile

ja to w zasadzie lubie wszystkie czesci ciala (ogladac/dotykac), ale do rysowania to wlasnie szczegolnie oczy, palce, uszy. chvjow raczej nie bo zbyt doslowne sa - trzebaby je dobrze ujac w calosc z reszta, moze kiedys Smile
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):
metallgirl napisał(a):
seelenleib napisał(a):

ja to w zasadzie lubie wszystkie czesci ciala (ogladac/dotykac), ale do rysowania to wlasnie szczegolnie oczy, palce, uszy. chvjow raczej nie bo zbyt doslowne sa - trzebaby je dobrze ujac w calosc z reszta, moze kiedys Smile
Chvj nie zawsze jest dosłowny. Niektórzy kojarzyli np. błyskawice z symbolem boskiego fallusa.
Odpowiedz

de7th napisał(a):
seelenleib napisał(a):
metallgirl napisał(a):
seelenleib napisał(a):

Chvj nie zawsze jest dosłowny. Niektórzy kojarzyli np. błyskawice z symbolem boskiego fallusa.

jasne, masz racje, mozna z fallusem duzo rzeczy kojarzyc ale mi chodzilo o niego samego w ujeciu ze tak powiem anatomicznym. jak go kamuflujesz pod postacia np wlasnie blyskwicy, kolumny czy innych motywow to napewno nie jest doslowny.
Odpowiedz

chetnie bym zobaczyla ten portret hetfielda Tongue

ja ostatnio na lekcji narysowalam darth'a vader'a,ale gdzies mi sie zapodzial,a wygladal jak zywy Laughing Tongue
Odpowiedz

rysowac nie pierdolic ;]
fajne rysunki Wink
Odpowiedz

takie to lekko gejpsodyjne Smile
http://artpad.art.com/?iwfqrymlygw
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości