- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nom. Choc z drugiej strony - czesto na glupie texty jedyna solution jest wlasnie cieta (nie zawsze madra) odzywka. wazne, zeby byla na tyle ostra, by jelop sie zamknal. a tak poza tym, dla mnie topic bez sensu, bo to, czy delikwent jest agresywny zalezy bardziej od tego, czy mial trudne dziecinstwo, niz od gatunku sluchanej muzyki...
Moj syn urodzi sie gluchy...
- Liczba postów:
- 362
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Jesteście strasznie płytcy i stereotypowi . Metalowiec musi jeść koty , być agresywnym , gwałcić wszystkie staruszki i czcić szatana ... To , czy ktoś jest agresywny to zależy od charakteru i trochę moze od wychowania , a bynajmniej nie od muzyki której słucha
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Okej, rozumiem ze agresja to indywidualna sprawa kazdego. Zmienie wiec troche temat- czy nie drazni was metalowiec na pokaz, w stylu ubrany w skory, ave szatan, zryjcie gowno itp. sprawy, a w domciu zdrowaski klepie?
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nosz kurde czy wam trzeba wszystko tlumaczyc doslownie?
Chodzilo mi o image, o stereotyp. O to ze ktos udaje groznego, szatanskiego, pluje na swietosci itp., a tak naprawde robi to na pokaz, chodzi do kosciola, pomaga starszym paniom i ma calkiem inne poglady (wiekszosc jest taka).
- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??
hmmm...kompleks kurdupla?
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Taki sobie rzucilem z nudow temat, nie chcecie nie gadajcie.
jak najbardziej opowiadam się za agresją
dzięki dobrze wykorzystanej agresji nikt nas nie wyroluje, nie będzie z nas kpić
wpierdol to często najlepsze wyjście
pewnie teraz milion komentarzy zkrytykuje moją jakże dresiarską postawę ale dzięki temu że nie dam se dmuchać w kasze mam najczęściej to co chcę i nikt ze mnie nie drwi
niestety z typowym metalem jest inaczej
przeświadczony o tym że przemoc fizyczna to głupota, rośnie na pipke którą każdy może uderzyć, wyjebać kły czy ponabijać się z niego