- Liczba postów:
- 55
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Od Iiron maiden i Bleck shabath
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Noo ciekawe początki miałeś.

Całkiem dobre kapele,jak posłuchałbyś dodatkowo rocka z lat 60 byłbym zachwycony.
P.S. Witaj na forum Kaktus !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kaktus napisał(a):no zeppeliny, doorsi to przeciesz klasyka musiało się
przewinąć jeśli o to ci chodzi hagall. Nie pisałem bo jak bym chciał moje wszystkie muzyczne fascynacje napisać to by zajeło troszke więcej 
Ok,jak chcesz to wymieniaj chociażby i 100 kapel,nikt ci nie broni.
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Slayerd napisał(a):A zaczęło sie od tego, żę mi dziadek puszczał Black Sabath i Iron Maiden. Potem było AC/DC, Metallica 'n' many moor 
Fajnego masz dziadka Slayerd...
- Liczba postów:
- 104
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
heh, u mnie była długa droga i cały czas nieiwidze jej końca.
zaczęłem 5 lat temu od Nirvany i chwile późńiej wgłębiłem się w muzyke pojętą jako grunge. i szukając w niej nieco ambitniejszych rzeczy trafiłem na SoundGarden, który był mojim the best zespołem przez dłuuuugi czas(Chris Cornell miał we wczesnych latach 90 chyba jeden z najlepszych głosów jakie znam). podrodze zachaczałem o punkowe zespoły jak the Clash, Sex Pistols... w tym samym czasie kolega podrzucił mi płyte Korna, follow the leader, dzięki temu wzięło mnie też na metal i kolega co chwile podrzucał mi takie zespoły jak Metallica (której jakoś zawsze nie mogłem strawić), ajronsi, Slayer, Pantera itd. wkońcu nieświadomie podrzucił mi płyte zespołu Dream Theater, Images and Words, jednocześnie zanurzając się w gatunek prog metalu a DT stał się liderem w moim rankingu. i tak od roku już

najdziwniejsze jest to że grunge i punk a Prog metal/prog rock to dwa odmienne wzajemnie wykluczające się gatunki
We shall live forever and cast out those less divine
Gods we will be - rulers of the sea - in our Grand Design
na czas nieokreślony log out...
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Zaczęło się od mojej rodziny czyli szeregu "doczepionych" sióstr i innych znajomych, którzy co jakiś czas coś fajnego podrzucali, a że w efekcie były to różne płyty z empetrzy to od czego tak naprawdę się zaczęło niepamiętam.....
"...Inside my shell I wait and bleed..."
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Pimpuś napisał(a):Creadle of Filth
Myham 
Cradle Of Filth i Mayhem :]
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie to Kredki rozwijaja sie.. Jest znaczna ronica miedzy np. Cruelty..- Midian i Damnation..