• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A mnie sie strasznie podobaja te ruchome obrazki...

Jego zdjęcie jest w ...zdjęciach Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Co temat.
Odpowiedz

ja tam sam se gify robie:

>>>>>>jałokimowydevoreniferozaprzęg<<<<<<<
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Dobre podoba mi się Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie? Wink
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
www.wszystko.tk poszukaj tu
Wink
Odpowiedz

ah cóż za celna acz złosliwa uwaga, Zu! ;DDD
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

kurde, a ja swojego gifa znalazlem zupełnie przez przypadek na nieoficjalnej stronie slipknot'a 8)

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
www.wszystko.tk poszukaj tu
a to jest klasyczny przykład "fo-pa" (nie wiem jak to sie pisze poprawnie, bo to po francusq), ale tez musialem to przejsc 8)
...mama mi powiedziała 8)

warsadal napisał(a):
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie? Wink
Wpisalem w google i nic...
Odpowiedz

W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
A myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...
Odpowiedz

Quostek napisał(a):
Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam. Tongue
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam. Tongue
A ja znalazlem kilka, ale na zadnym nie ma Maynarda... moze gify maja tylko te kapele, ktorych nie lubie? Sad
Odpowiedz

a masz cos do Pearl Jam ?? Evil or Very Mad
Wara mi od nich Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości