09-03-2005, 04:47 PM
Jego zdjęcie jest w ...zdjęciach

chamy są wśród nas
gardzę wami i się śmieje z was

Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie?
Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.www.wszystko.tk poszukaj tu
hier_kommt_die_sonne napisał(a):a to jest klasyczny przykład "fo-pa" (nie wiem jak to sie pisze poprawnie, bo to po francusq), ale tez musialem to przejsc 8)Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.www.wszystko.tk poszukaj tu
warsadal napisał(a):Wpisalem w google i nic...Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie?
Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukaćA myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...
Quostek napisał(a):Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam.Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukaćA myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...
warsadal napisał(a):A ja znalazlem kilka, ale na zadnym nie ma Maynarda... moze gify maja tylko te kapele, ktorych nie lubie?Quostek napisał(a):Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam.Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukaćA myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...