• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A co z KoRnem?

Jest też wielu fanów disco polo.
Czy to też świadczy o wartości tej muzyki?

Zastanów się co mówisz...
Odpowiedz

Nivo napisał(a):Jest też wielu fanów disco polo.
Czy to też świadczy o wartości tej muzyki?

Zastanów się co mówisz...

Tylko że disco polo zniknęło z przemysły muzycznego jakiś czas temu albo przynajmniej mniej o nim słychać .
A tak szczerze to weź nie przykładaj muzyki KoRna do disco polo . Żenada !! Tongue
I'm just a pretty boy living in this fucked up world !!
Odpowiedz

Czemu nie przykladac, jezeli za argument przemaiajacy za przedstawiasz popularnosc? Sam doprowadziles do takiego porownania...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

HIV, mam dziwne wrażenie że długo sobie na forum nie posiedzisz...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Czemu nie przykladac, jezeli za argument przemaiajacy za przedstawiasz popularnosc? Sam doprowadziles do takiego porownania...

Ty return wracaj do swoich tematów (metal/trash/itp.)
Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile
Odpowiedz

Nivo napisał(a):HIV, mam dziwne wrażenie że długo sobie na forum nie posiedzisz...

Czemu mam nie posiedzieć ? jesteś administratorem albo jakimś innym adminem ? O.K. ja tu wlazłem wczoraj tylko dlatego że mi sie nudziło . A tak wogóle to ciągle odchodzimy powoli od tematu
Odpowiedz

HIV napisał(a):Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile
n/c no po prostu zaorac..... chlopie zastanow sie co mowisz ... moze korn jest znany, moze i jest lubiany i owszem ja tez lubie czasem go posluchac ale nie mow o kornie jako o jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasow..... no kurwa mac.....
Odpowiedz

HIV napisał(a):popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów

MÓWISZ O KORNIE???

ROTFL'N'LOL - INACZEJ SKOMENTOWAĆ TEGO NIE MOGĘ!!!
Odpowiedz

Cytat:Ty return wracaj do swoich tematów (metal/trash/itp.)

Primo- obok literki 'm' znajduje sie taki znak interpunkcyjny. Polecam jego uzywanie.

Po drugie- Do kurwy nedzy thrash.

Po trzecie- bede sie wypowiadal w kazdym temacie, w ktorym zechce i tyle. Jak chcesz gdzies spotkac grupke kochajaca KoRn'a, z ktorymi sobie ambitnie pogadasz, wymieniajac uwagi w stylu 'KoRn jest boski, a jego wokalista cudowny" to wpisujesz w google'a 'KoRn +Forum" i raz-raz znajdziesz...
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
HIV napisał(a):Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile
n/c no po prostu zaorac..... chlopie zastanow sie co mowisz ... moze korn jest znany, moze i jest lubiany i owszem ja tez lubie czasem go posluchac ale nie mow o kornie jako o jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasow..... no czosnek mac.....

Kurcze , co wy ciągle z tym Czosnkiem ? Mo że mi to ktoś wytłómaczyć ? A to co pisze to tylko moje zdanie !! Spoko panowie !! Troszke luzu . Jesteśmy w temacie " Co z Kornem " więc pisze to co myśle o KoRnie . \A jak sie z tym nie zgadzacie to luzik . Ja naprzykład lubie korna , metallice , SOAD , RATM , Deftones , Sepulturę , Limp Bizkit , kiedyś LP ale mi przeszło i wiele innych zespołów . mój kumpel uch nienawidzi słucha hip-hopu polskiego i yechno . Ale ja jestem tolerancyjny pod względem muzycznym i słucham u niego hip hopu
"997 , ten numer to kłopoty , gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident , dzwoni 997 i wszystkich sprzedaje , przyjeżdżają kurwy mendy pierdolone , suki (peja)
Odpowiedz

Cytat:Kurcze , co wy ciągle z tym Czosnkiem ?

Bo tutaj kazde 'kurw-a' jest przerabiane na czosnek.

Cytat:Co z Kornem " więc pisze to co myśle o KoRnie . \A jak sie z tym nie zgadzacie to luzik .

Tak- nie zgadzamy sie. Ale luzik Wink

Cytat: i słucham u niego hip hopu
"997 , ten numer to kłopoty , gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident , dzwoni 997 i wszystkich sprzedaje , przyjeżdżają kurwy mendy pierdolone , suki (peja)

Que passa?
Odpowiedz

jest tez temat o hh jak jestes takim znawca to tam zapraszamy :] a co do korna... czlowieku ja nie jade po kornie ale pierdolisz ze to jedna z najbardziej znanych kapel wszechczasow co jest po prostu bzdura
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat: i słucham u niego hip hopu

Que passa?

Wszystko w porządku, HIV ?
Odpowiedz

Peja to ch*j
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

axe, a cóż to za zmiana image?
nowy avatar, nowy podpisik?
Hę?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości