- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Tuomasss- aplauz na stojaco
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Po tym jak pan Demon dostal bana, moze w koncu bedzie sens rozmawiac o Kornie bez niepotrzebnych bluzgow, natomiast od siebie chcialbym dodac ze mimo ze klocilem sie z w/w osobnikiem nie znaczy ze jestem jakims ogromnym fanem zespolu, niemniej szanuje ich i wiekszosc plyt jak nabardziej mi odpowiada(wyjatkiem jest jedynie "Take a look in the Mirror").Tylko prosze nie komentowac mojego postu w stylu "jestes pozer itd." bo muza jest dobra albo nie i szufladkowanie zespolow na grupy "tru" badz "pozerstwo" to po prostu wiocha, albo ci sie cos podoba albo nie a w jakim gatunku, badz odmianie zespol sie obraca nie ma roznicy, prawda??Mam nadzieje ze mnie wszyscy zrozumieli.Pozdrawiam.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
No to ja napisze, ze granie jest wtorne, na jedno kopyto, nudne, wokal placzliwy i mierny, umiejetnosci muzykow nijakie, a co do coveru "Another..." sie wypowiadac nie bede, bo wyjdzie, ze mam obsesje...
Cytat:Tylko prosze nie komentowac mojego postu w stylu "jestes pozer itd." bo muza jest dobra albo nie i szufladkowanie zespolow na grupy "tru" badz "pozerstwo" to po prostu wiocha, albo ci sie cos podoba albo nie a w jakim gatunku, badz odmianie zespol sie obraca nie ma roznicy, prawda??
Alez oczywiscie, jest znaczaca roznica, miedzy byciem pozerem, a zwyklym brakiem gustu.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:twoj gust ale wlasnie najwiekszym pozerstwem jest to co gadasz, jak ktos woli inne kapele to jego sprawa i wg mnie ty tu jestes najwiekszym ignorantem, nie wiem czego sluchasz ale pewnie sa to jedynie tru kapele bo inne to gowno tak ?
Moj gust jest taki, anie inny. Ja TWojego nie obrazam, pisze jeno, ze mi sie nie podoba KoRn :>
Cytat:ty tu masz beznadziejny gust, zreszta sadzac tez po twoim wieku zapewne masz podobny tok rozumowania jak pan Demon, zreszta caly czas go broniles wiec cos w tym jest
Kazdy ma prawo do wypowiedzi, nie tylko ci 'za'. A reszta to od razu 'niby-true', bo im sie KoRn nie podoba, spaduj czlowieku i uspokuj sie, bo irytujesz sie, jakby co najmniej o niepodleglosc Polski chodzilo.
Cytat:mowisz ze kawalki maja wtorne, tzrymaja sie sztywnych regul , ale przeciez gdyby Korn zaczal grac np. black to przestalby by byc Kornem, nie ?
Pewno zasmucilby swoich fanow, a tego nie chcemy- sluchajcie czego chcecie, a gdyby zmienil styl na black to mi akurat wisi, bo BM tez nie lubie...
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Widzę szanse na trochę spokoju,niemniej jeszcze troszkę luzu by się przydało :? Swoją drogą zastanawiam się jak to możliwe,że niektórzy umieją wyrażać argumenty przeciw bez bluzgów,co dla innych jest niemożliwością
Mnie się płytka "Take a look..." podoba-widać znaczny postęp wokalny,a i reszta muzyki na niezłym poziomie,chociaż za Right Now nie przepadam.Na pewno jest jednym z najcięższych a zarazem melodyjnych dokonań kapeli i za to według mnie należą się im brawa
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Axel napisał(a):Hair of the dog napisał(a):Alescie czosnek zauwazyli...
wziela rapera (jak i na plycie z 98roku...)a na swojej drugiej plycie (1996) zamiescili kower Ice Cube'a...
a, a ta piosenka "z raperem" juz dawno wyszla (z Xibitem). No ale tylko przez to, ze niektorzy metalowcy tutaj sa ograniczeni umyslowo i nie siegaja dalej niz iron maiden, nie zauwazaja ze rap jest bardziej odkrywcza muzyka od metalu (epoka getrow i maczug juz sie skonczyla...)
Normalnie juz mi sie nawet nie chce pisac odpowiedzi do pacana nevermore..bo widze z jego wypowiedzi ze raczej ma niezbyt wysoki iloraz (inteligencji i tolerancji w muzyce).
acha...w 99% to mozesz se kupke zrobic, jak uwazasz ze 99% gowna to numetal to chyba malo slyszales w zyciu chlopcze...
i pietruszka...
Nie chłopcze nie chłopcze, no jeden procent to bedzie, System of a Down wg. Wikipedi jest to zespoł nu metalowy wiec widzisz jak cos moge podac link ;] chodz ja sam bym go do troche innego gatunku zaliczył ale mam nadzieje ze ty mnie oswiecisz a o kornie mi nie wspominaj bo jak widze ta ciote w szkockie sukieneczce, i jego ekipe ktora nie potrafi grac solowek to nie dziwie sie ze chca zaprosic rapmena przynajmniej w Usraju sprzedadza ten szit
skoro tak twierdzisz to dlaczego w polsce sprzedaje się właśnie DUŻO płyt KoRna ? Sony polskie dlatego wywalczyło w 2000r. ich koncert bo dało im to do zrozumienia . A teraz jak myslisz ? przyjadą na jeden dzień do polski dletego że nikt ich nie lubi i nie kuopujemy ich płyt ? Czy dlatego że na jednego takiego jak ty antyfana KoRna przypada w polsce 4 fanów ? Zastanów się prze chwilę i pomyśl dlaczego ludzie chcą słuchać korna w polsce ? a pozatym podejrzewam że jest wielu fdanów korna którzy akurat nie siedzą na tym forum .
I'm just a pretty boy living in this fucked up world !!