ReTuRn napisał(a):Ale jezeli nie potrafisz tego zdania uargumentowac, chocby na podstawowym poziomie (Lubie ich, bo maja ciekawe riffy, albo bo sa proste, a bolesna; a takie lubie/ nie lubie ich bo sa za malo emocjonalnie) to znaczy, ze wlasnego zdania w zasadzie nie masz.
K.u.r.w.a. mać, po co mam niby to argumentować, jak po prostu mi się ich muzyka NIE PODOBA?
No nie idzie tu chyba wytrzymać, z wielkimi obrońcami wspaniałego bóstwa jakim jest Pink Floyd.
Cytat:Wlasnie tak- powtarzasz w kolka swoja gadke "bo ja tak lubie".
Bo tak lubię..
Cytat:Przykra sprawa. Proponuje cos z tym zrobic, bo zycie z takim sluchem muzycznym znaczaco obniza jego jakosc.
Nie dla mnie.
Cytat:rzepraszam- przyzwyczajenie (wiekszosc forumowiczow to mezczyzni)
Nie ma sprawy.
Cytat:Jakas Ty zvuntowana i wyzwolona...
A jakże, jestem od stóp do głów obszyta anarchią, jednocześnie posiadając makijaż Mansona, spodnie w seledynowo-pomarańczową kratę, palmę na głowie, wytatuowaną na dupie pacyfkę, moim idolem jest Adolf i zbieram pokemony.
Cytat:Jak ja lubię, jak ktoś nie widzi ironii wypisanej wielkimi literami...
Cieszę się niezmiernie, uczucie wprost nie do opisania.
Tak poza tym, jesteście doprawdy żałośni, próbując udowodnić mi, jak bardzo się mylę i jak bardzo jestem głupia, uważając wykonanie Korna, za lepsze niż oryginał.
Najlepiej potem czytać te wszystkie żale, na to nietolerancyjne społeczeństwo, nie akceptujących Was samych, w dziale "Wojna coś tam.."
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
Doprawdy, nie umiecie zrozumieć, że niekoniecznie każdy kto tu wchodzi musi mieć na dany temat, identyczne zdanie?
Na to wygląda.
Plujecie się jakby Wam conajmniej pół rodziny aresztowano, za posiadanie niedozwolonej ilości włosów na nogach.
Cytat:Twoje osiagnely juz wartosc rynkowa firmy Microsoft.
Cóż za wyszukana ironia, śmiać się już?