• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A co z KoRnem?

Wiem,że podobne tematy były,ale niestety zawsze się kończyły kłótniami i blokowaniem Sad Dlatego proszę o normalne,niewulgarne i nieobraźliwe komentarze.
KoRn jest moją ulubioną kapelą,Davis ma niepowtarzalny,silny głos.Sama muzyka też moim zdaniem świetna.I stworzyli swój własny,niepowtarzalny styl Big Grin
Ulubiona płyta?Nie mam takiej.Mam swoje ulubione kawałki:Blind,Clown,Faget,Shoots and Ladders,Freak On A Leash,Pretty,Dead Bodies Everywhere,Falling Away From Me,Somebody Someone,A.D.I.D.A.S.,Kill You,Blame,Here To Stay,Counting On Me,Deep Inside,Everything I`ve Known,Y`all Want A single...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Dwie pierwsze płyty rządzą - nie ma wątpliwości i nikt nie może temu zaprzeczyć. Później kwestia gustu.
Odpowiedz

Wreszcie jakiś wpis,już myślałem,że nikt tego nie słucha...Dwie pierwsze płyty są faktycznie świetne,jednak uważam,że zespół ciągle ewoluował,starał się robić coś nowego a nie wydawał nowe płytki dla zapchania kieszeni zielonymi Smile Chociaż ewolucja wokalna pana Jonathana nie każdemu może się spodobać Wink
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Ja tam lubię ostatnie płyty ale jako że wielu nie lubi napisałem "kwestia gustu" Surprised
Odpowiedz

Uwielbiam Korn od dawna. Chyba najbardziej płytę "Issues". Nowej nie w całości nie słyszałam, ale też pewnie świetnaBig Grin
Odpowiedz

A ja nie lubie.. Wokal Jonathan ma niezly.. charakterystyczny.. ale obecnosc 4 basow przy braku chociaz 1 gitarki strasznie mnie denerewuje..

Moze mi ktos przypomniec tytul piesni w ktorej Davis gra na dudach? Calkiem calkiem..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Shoots And Laddders?
Odpowiedz

Korn - lubię i szanuję. Stworzyli swój własny, niepowtarzalny styl, jeden z zespołów, który pchnął muzykę "na szerokie wody". Wokal Jonathanna - jedyny w swoim rodzaju, idealnie współgrający z muzyką Korna. Moja ulubiona płyta to "Issues", "Follow The Leader" też jest niezła. Co do "Untouchables" i "Take A look In The Mirror" - lubię posłuchać od czasu do czasu, aczkolwiek nie zachwyciły mnie tak jak wyżej wymienione. Nie zmienia to jednak faktu, że trzymają poziom.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

jon gral w kilku na dudach.
my gift to you, shoots & ladders, let's do this now i kilka na issues przerywnikowBig Grin

acha...korn jest Z A J E B I S T A kapela
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Korn... z pewnością najlepszy zespół w swoim gatunku (według mnie). Najlepsze płyty to Life is Peachy i ich pierwszy album zatytuowany Korn. Untouchables, Take A Look... oraz częsciowo Issues to już lekka zmiana stylu.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Moim zdaniem KoRna wymiata, "KoRn", "Life Is PEachy", "Follow The Leader", "Issues wymiatają, greatest hits to klapa Tongue szczególnie WORD UP >Tongue
wiem coś o tym bo od 8-latka słucham Korna Tongue mój pierwszy album to "Issues" który uwazam za zajebisty i polecam początkującym słuchaczom Laughing
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!
Odpowiedz

mi sie wydaje ze untouchables i talim to klapa no ale kwestia gustu...
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

hair of the dog - ja sądzę że sa dobre, lecz mogłyby być lepsze Big Grin i daltego o nich nie wspomniałem
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!
Odpowiedz

nie no korn jest spoko : Surprised kurde "here to stay" rulllllllllujeeeeee Big Grin,najlepiej to włączyć sobie na fullla teledysk i hieh 8) 8)
Odpowiedz

pierwsz, druga i trzecia płyta jest OK, chociaż przy 3 płycie słychać wyraźne zmiany
issues i untouchabless to porażki na skalę swiatową, byłem przekonany że korn się spierdolił ale Take a look... uważam za dobry album i to fess dobry Wink

wydanie the greatestr hits to porażka
greatest hits to może sobie każdy z mp3 poskładać ;] tylko zdzieranie kasy fanów no ale trudno, każdy oprze jak może chociaż uważam że ten ruch był najbardziej pojebany w historii korna
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości