• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

30 seconds to mars....

...czyli zderzenie spokojnej melancholii z rockowym pierdolnieciem+troszeczke elektroniki. Cos podobnego do Brand New czy Matchbook Romance, ale nie tak emowe i lepiej przemyslane. Brzmi pieknie i slucha sie tego swietnie. 3 plytki wydali w tym ostatnia "A beautiful lie" wgniata w ziemie niczym 30t odwaznik....slyszal ich ktos?
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Ja mialem okazje posluchac ich najnowszej plyty. Nie jest taka zla ma cos w sobie ale dla przecietnego sluchacza, wcale nie wgniata w ziemie ;)
Odpowiedz

Słyszałem kilka utworów, ale niespecjalnie mnie wgniotły. Nie zachęciły mnie one do zapoznania się z czymś więcej.
Odpowiedz

moze byc , złe nie jest ale super tez nie :]
Niech MOC będzie z tobą
[Obrazek: fanta1ou.gif]
[Obrazek: 145ez1.jpg]
Odpowiedz

Confusedhock:
Po parunastu sekundach słuchania powiedziałam 'dość'. Tyle dobrego przede mną, więc 30sTM sobie serdecznie daruję.
Odpowiedz

Cóż słyszałem kilka piosenek, i szczerze mówiąc, to nawet mi się podobał, a wokalista to nie przypadkiem Jared Leto, ten z Requiem for a dream?
bring it on
Odpowiedz

Zajebista kapela! Uwielbiam ich Big Grin Pojęcia nie mam dlaczego Wam się nie podoba ... Rolleyes Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Pojęcia nie mam dlaczego Wam się nie podoba ... :roll: :wink:

Od 25 wrzesnia mialem okazje posluchac jeszcze ich plyty: "30 Seconds To Mars" i jak dla mnie jest gorsza od "A Beautiful Lie", praktycznie o 100razy ;) Albo ja mam tylko takie wrazenie. A z "ABL" kawalek "The Kill" rzadzi ;)
Odpowiedz

No fajna piosenka, aczkolwiek ja wolę I'll attack i Savior Wink Smile
Odpowiedz

Posiadam najnowsza plyte zespolu i szczerze wgniotl mnie tylko kawalek "ill Attack" hm...podzielam zdanie Mal na temat zespolu
Odpowiedz

no więc.
po pierwsze: tak, wokal to ten Leto z Requiem.
ale bardziej interesujący jest jego brat, który siedzi za garami. no jeden z najlepszych perkusistów jakich znam. koles jest zajebistyyy.
ogolnie, kapela bardzo na plus.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości