30 seconds to mars.... -
XdkyX - 09-24-2005
...czyli zderzenie spokojnej melancholii z rockowym pierdolnieciem+troszeczke elektroniki. Cos podobnego do Brand New czy Matchbook Romance, ale nie tak emowe i lepiej przemyslane. Brzmi pieknie i slucha sie tego swietnie. 3 plytki wydali w tym ostatnia "A beautiful lie" wgniata w ziemie niczym 30t odwaznik....slyszal ich ktos?
-
Acrid - 09-25-2005
Ja mialem okazje posluchac ich najnowszej plyty. Nie jest taka zla ma cos w sobie ale dla przecietnego sluchacza, wcale nie wgniata w ziemie ;)
-
Kamael - 09-25-2005
Słyszałem kilka utworów, ale niespecjalnie mnie wgniotły. Nie zachęciły mnie one do zapoznania się z czymś więcej.
-
7th seeker - 09-26-2005
moze byc , złe nie jest ale super tez nie :]
-
mal - 09-28-2005

hock:
Po parunastu sekundach słuchania powiedziałam 'dość'. Tyle dobrego przede mną, więc 30sTM sobie serdecznie daruję.
-
Ryhtyk - 10-04-2005
Cóż słyszałem kilka piosenek, i szczerze mówiąc, to nawet mi się podobał, a wokalista to nie przypadkiem Jared Leto, ten z Requiem for a dream?
-
Pearl - 12-09-2005
Zajebista kapela! Uwielbiam ich

Pojęcia nie mam dlaczego Wam się nie podoba ...
-
Acrid - 12-09-2005
Pearl napisał(a):Pojęcia nie mam dlaczego Wam się nie podoba ... :roll: :wink:
Od 25 wrzesnia mialem okazje posluchac jeszcze ich plyty: "30 Seconds To Mars" i jak dla mnie jest gorsza od "A Beautiful Lie", praktycznie o 100razy ;) Albo ja mam tylko takie wrazenie. A z "ABL" kawalek "The Kill" rzadzi ;)
-
Pearl - 12-09-2005
No fajna piosenka, aczkolwiek ja wolę I'll attack i Savior
-
TooLfan - 01-29-2006
Posiadam najnowsza plyte zespolu i szczerze wgniotl mnie tylko kawalek "ill Attack" hm...podzielam zdanie Mal na temat zespolu
-
Mientky - 04-08-2006
no więc.
po pierwsze: tak, wokal to ten Leto z Requiem.
ale bardziej interesujący jest jego brat, który siedzi za garami. no jeden z najlepszych perkusistów jakich znam. koles jest zajebistyyy.
ogolnie, kapela bardzo na plus.