• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

23-29.05 tydzien wegetarianizmu

nie-e, schabowy, ziemniaki i marchewka ze smietana Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

To już kwestia gustu Big Grin
Odpowiedz

nie-e, schabowy, ziemniaki i sałata zielona Big Grin o!
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

nie-e, schabowy, frytki i jajko sadzone Big Grin
Odpowiedz

kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki z koperkiem i surówka z kapusty pekińskiej, papryki i ogórka Tongue
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):marchewka ze smietana Tongue
Jak marchewka, to tylko z groszkiem Wink Kocham to od przedszkola. Byłam chyba jedną z niewielu osób, które wsuwały zawsze marchewkę ze smakiem Smile Dziwne te dzieci były Tongue
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
Valhalla napisał(a):marchewka ze smietana Tongue
Jak marchewka, to tylko z groszkiem Wink Kocham to od przedszkola. Byłam chyba jedną z niewielu osób, które wsuwały zawsze marchewkę ze smakiem Smile Dziwne te dzieci były Tongue

Ja np strasznie nie lubie marchewek ;p
Odpowiedz

Jak można nie lubić tego wspaniałego warzywa? Wink Tyle witamin i jakie smaczne na dodatek. No i z tego co wiem, dobrze działa na wzrok Smile
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
Sobota napisał(a):Akurat tyb to my zdecydowanie za mało jemy jako naród o to w sumie jedno z niewielu zdrowych mięsiw ;].
Ryba to nie mięso. Aczkolwiek też zwierzę.

jak nie mieso to co ? Warzywo ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

no marchewka karoten ma i jak sie duzo je to mozna byc potem zoltym. ale to wedle wlasnej woli juz Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Sobota napisał(a):jak nie mieso to co ? Warzywo ?
Owoc :? ... Jakoś tak ogólnie się przyjęło, że ryba to ryba po prostu, a nie mięso. Nie wiem ... Może u Ciebie mówi się na rybę mięso, ale u nas jakoś nie bardzo.
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Może u Ciebie mówi się na rybę mięso, ale u nas jakoś nie bardzo.
E, ryba to ryba. Surprised
Pearl napisał(a):Jak marchewka, to tylko z groszkiem
E, w ogóle gotowana marchewka jest niedobra Wink.
Najlepsza marchew to surowa marchew, wyrwana przed chwilą i umyta. Zajebista rzecz. Siostra w tym roku zrezygnowała z marchewek, zresztą w zeszłym roku też zjebała z nimi sprawę Laughing .
Aha, własny ogródek ist krieg. Big Grin
Odpowiedz