• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Światogor

hegemon88 napisał(a):
Kellur napisał(a):Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ...

Widocznie nie poczules lesnego klimatu.

Absolutnie ... Poczułem się jak leżący pod podłogą archaicznej rzeźni, w której jeden rżnie w pół żywego świniaka, a reszta pogrywa na pimpałkach... Dno ... Ale nie wątpię że przy takiej "muzyce" da się dobrze wymiotować (ale testował na sobie nie będę Tongue) ...
Odpowiedz

Ściągnąłem i zapuściłem sobie "Las-Nasz Dom" i musze przyznać że słuchająć czuje się moc
wbrew pozorom, to jest dobre
innym kawałkom też niczego nie brakuje, ale szkoda że są to w większości tylko fragmenty....
Niestety Światogor nie liczy się przy Warrasze
SŁAVA
Odpowiedz

Cytat:SŁAVA
Niewiem czy to Ty czy ktoś inny zwrócił uwage komuś tam, że nie pisze się "słava" a "sława" jeżeli już, bo tak jak to zaznaczył ten ktoś, jesteśmy w Polsce :]

LOL!
Odpowiedz

Hmmm.. a nie lepiej po prostu napisać "Cześć"?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Niewiem czy to Ty czy ktoś inny zwrócił uwage komuś tam, że nie pisze się "słava" a "sława" jeżeli już, bo tak jak to zaznaczył ten ktoś, jesteśmy w Polsce :]

LOL!
LOL, to napewno nie ja
zresztą co za różnica? i tak znaczy to samo...
Odpowiedz

Kalin napisał(a):

LOL!

uwzględniając oboczność W -> B , mozna jeszcze napisać SŁABA! Laughing
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

może się tylko w pisowni machnął Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

z czego sie flety smiejecie!!! chlopaki graja zajebiscie klimatyczna i "szczera" myzuke! Szacunek dla ŚWIATOGORA!!! dlaczego sie smiejecie z zainteresowan innych? z ich pogladow i upodoban? podejrzewam ze macie po 12 lat i nie dorosliscie jeszcze do tego materialu!!!

slava Perun!
Odpowiedz

Ta piętnastka w nicku to wiek ?
Odpowiedz

ma 12 lat
Odpowiedz

omen66615 napisał(a):i nie dorosliscie jeszcze do tego materialu!!!

Twój Stary nie dorósł. Światogor ssie, nawet Kelthuz tak twierdzi.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

omen66615 napisał(a):dlaczego sie smiejecie z zainteresowan innych? z ich pogladow i upodoban?

omen66615 napisał(a):slava Perun!

dawno tu prowokacji nie bylo
Odpowiedz

15 to nie wiek. Twój stary to śmieć, skoro jesteś jego synem! Jak można śmiać się z takiego zespołu. Na jaki chuj obrażasz katolu! Nie lubisz- NIE SŁUCHAJ!!! Mozesz wypowiedzieć się i koniec, ale nie obrażaj, bo nie masz nawet 1/4 wiedzy, której oni posiadają! Słuchaj sobie komercyjnego dimmu borgin i NIE OBRAŻAJ prawdziwych artystów. Skad taka agresja i nietolerancja do kogoś, kto ci nie zawinił?

SŁAWA NASZEJ PRAWDZIWEJ WIERZE!
Odpowiedz

zamknij morde pizdo
Odpowiedz

omen66615 napisał(a):nie masz nawet 1/4 wiedzy, której oni posiadają!
Mr. Green
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości