• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Śpiewacie sobie???

No właśnie??Pochwalcie się swoimi zdolnościami wokalnymi Big Grin , kiedy i gdzie przeważnie śpiewacie lub zdarza wam się śpiewać??
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

w chorze koscielnym Smile
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

ja sobie śpiewam Confusedhock:

ale tylko w jednym celu... by rozdrażnić lub rozbawić towarzystwo Laughing
Odpowiedz

śpiewam czasami, przeważnie gdy słucham muzyki Smile
Odpowiedz

Uwielbiam śpiewać i mówiąc szczerze śpiewam niemal cały czas - w myślach lub pod nosem, przy ognisku, ale najchętniej gdy jestem sama i nikt mnie nie słyszy ^^

Lubię też, gdy mi się śpiewa, nawet po kablach lub dop uszka, mrr ;}
Odpowiedz

Arion - mam podobnie... chociaż na całość idę gdy mam pewność, że nikt mnie nie słyszy.

Przypomniało mi się jak znajoma śpiewała mi do ucha przez... rure od odkurzacza Big Grin
Odpowiedz

Nie wiem czy można to nazwać śpiewem Wink , ale zdarza mi oczywiście... tyle że nie polecam nikomu innemu słuchania tego, zdaje sobie sprawę ze swoich "możliwości" Wink , poza tym gdy ktoś jest w pobliżu gdy śpiewam zwykle kończy się to zwrotem: "zamknij się" Crying or Very Sad Big Grin
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Zapomniałam doliczyć koncertów ;] Wtedy nie bardzo obchodzi mnie co się dzieje wokół, czy ktoś mnie słyszy i co myśli o moim głosie ;P

Co się tyczy słuchania śpiewu innych - nie wiem, może mam spaczone upodobania w tym względzie, ale dla mnie nie ma znaczenia czy osoba mi śpiewająca śpiewać potrafi czy nie, po prostu mnie to nie obchodzi Smile Przeżyłam Come Cover Me, Over the Hills and Far Away i 10th Man Down w wykonaniu przyjaciela, więc przeżyję wszystko Smile I tak, podobało mi się :>
Khy, jakiś zwyrol ze mnie XD
Odpowiedz

Hmmm... na koncertach nie śpiewam tylko się wydzieram (udając śpiew). Tongue

A co ze śpiewaniem pod prysznicem? Mrr... Arion? (eee...)
Odpowiedz

Naz napisał(a):Hmmm... na koncertach nie śpiewam tylko się wydzieram (udając śpiew). Tongue
na koncertach wszyscy się drą i krzyczą Big Grin
Odpowiedz

Ja spiewam przy goleniu.. Big Grin
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Uczyłam się wokalu profesjonalnie przez rok (teraz brakuje mi kasy - 200 na miesiąc :/). Śpiewam klasycznie, ale i growlem potrafię Smile Żałuję, że już się nie uczę... Sad
Odpowiedz

Czasami śpiewam dla siebie wtedy, gdy mam pewność, że nikt mnie nie słyszy... Często wygłupiam sie w szkole i śpiewam znajomym różne dziwne piosnki Big Grin To samo na imprezach "kameralnych" Wink Przez rok śpiewałam także w chórze międzyszkolnym (min. gospel) I to by było na tyle Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

JAsne ,z ę śpiewam , nagrałem nawet 3 jajcarskie płytki z coverami Smile Lubię śpiewać , ale nie umiem ... :/
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Ja spiewam przy goleniu.. Big Grin

Widze ze sam niejestem,.. Big Grin

Normalnie tez lubie, ale dla siebie, bo ja glosu to w ogole nie mam =P Jeszcze by ktos uciekl,..

A na koncertach to wiadomo,.. zawsze i wszedzie, byle najglosniej Laughing
Odpowiedz