Śpiewacie sobie??? -
Katiria - 10-18-2004
No właśnie??Pochwalcie się swoimi zdolnościami wokalnymi

, kiedy i gdzie przeważnie śpiewacie lub zdarza wam się śpiewać??
-
Windir - 10-18-2004
w chorze koscielnym
-
gannon - 10-18-2004
ja sobie śpiewam

hock:
ale tylko w jednym celu... by rozdrażnić lub rozbawić towarzystwo
- Anonymous - 10-18-2004
śpiewam czasami, przeważnie gdy słucham muzyki
- Arion - 10-18-2004
Uwielbiam śpiewać i mówiąc szczerze śpiewam niemal cały czas - w myślach lub pod nosem, przy ognisku, ale najchętniej gdy jestem sama i nikt mnie nie słyszy ^^
Lubię też, gdy mi się śpiewa, nawet po kablach lub dop uszka, mrr ;}
-
Naz - 10-18-2004
Arion - mam podobnie... chociaż na całość idę gdy mam pewność, że nikt mnie nie słyszy.
Przypomniało mi się jak znajoma śpiewała mi do ucha przez... rure od odkurzacza
-
MasterGrucha - 10-18-2004
Nie wiem czy można to nazwać śpiewem

, ale zdarza mi oczywiście... tyle że nie polecam nikomu innemu słuchania tego, zdaje sobie sprawę ze swoich "możliwości"

, poza tym gdy ktoś jest w pobliżu gdy śpiewam zwykle kończy się to zwrotem: "zamknij się"
- Arion - 10-18-2004
Zapomniałam doliczyć koncertów ;] Wtedy nie bardzo obchodzi mnie co się dzieje wokół, czy ktoś mnie słyszy i co myśli o moim głosie ;P
Co się tyczy słuchania śpiewu innych - nie wiem, może mam spaczone upodobania w tym względzie, ale dla mnie nie ma znaczenia czy osoba mi śpiewająca śpiewać potrafi czy nie, po prostu mnie to nie obchodzi

Przeżyłam Come Cover Me, Over the Hills and Far Away i 10th Man Down w wykonaniu przyjaciela, więc przeżyję wszystko

I tak, podobało mi się :>
Khy, jakiś zwyrol ze mnie XD
-
Naz - 10-18-2004
Hmmm... na koncertach nie śpiewam tylko się wydzieram (udając śpiew).
A co ze śpiewaniem pod prysznicem? Mrr... Arion? (eee...)
- Anonymous - 10-18-2004
Naz napisał(a):Hmmm... na koncertach nie śpiewam tylko się wydzieram (udając śpiew). 
na koncertach wszyscy się drą i krzyczą
-
Dżemik - 10-18-2004
Ja spiewam przy goleniu..
-
Elizabeth - 10-18-2004
Uczyłam się wokalu profesjonalnie przez rok (teraz brakuje mi kasy - 200 na miesiąc :/). Śpiewam klasycznie, ale i growlem potrafię

Żałuję, że już się nie uczę...
-
Miriam - 10-18-2004
Czasami śpiewam dla siebie wtedy, gdy mam pewność, że nikt mnie nie słyszy... Często wygłupiam sie w szkole i śpiewam znajomym różne dziwne piosnki

To samo na imprezach "kameralnych"

Przez rok śpiewałam także w chórze międzyszkolnym (min. gospel) I to by było na tyle
-
Saul Hudson - 10-18-2004
JAsne ,z ę śpiewam , nagrałem nawet 3 jajcarskie płytki z coverami

Lubię śpiewać , ale nie umiem ... :/
-
Acrid - 10-18-2004
Dżemik napisał(a):Ja spiewam przy goleniu.. 
Widze ze sam niejestem,..
Normalnie tez lubie, ale dla siebie, bo ja glosu to w ogole nie mam =P Jeszcze by ktos uciekl,..
A na koncertach to wiadomo,.. zawsze i wszedzie, byle najglosniej