03-20-2006, 02:38 PM
Ja tu mówie, że ''Kapłani Judasza'' nie dorównują
królom w żadnym wypadku.
Arghh...
królom w żadnym wypadku.
Arghh...
Great-Onizuka napisał(a):Ja tu mówie, że ''Kapłani Judasza'' nie dorównują
królom w żadnym wypadku.
Arghh...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Great-Onizuka napisał(a):Kur...... Judast Priest Do Manowar porównywać
No właśnie, w pełni się zgadzam. To potworna obraza dla Judas Priest.
Great-Onizuka napisał(a):Co za banda dzieciaków.
Skąd możesz wiedzieć, że Manowar gra coraz gorzej jak masz tak zjebany gust, że wątpie jak byś coś zrozumiał z textów Manowar.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
true fan napisał(a):Kell może trochę spuścisz z tonu co ?? :?
Ja rozumiem, że można kochać swoją ulubioną kapelę ale to co Ty wyprawiasz to chyba przegięcie.
Cytat:Po drugie: jak można mówić, że niemiecki heavy to szmira :?
Cytat: , ja choć lubię Manowar również słucham brytyjskiego czy niemieckiego heavy i on mi się również podoba.
Cytat:Po trzecie: moim zdaniem HTE nie jest najlepszą płytą Manowar, ja wolę zdecydowanie KOM.
Cytat:Po czawarte: skoro inne bandy nie dorastają do pięt Manowar i nie należy ich słuchać
Cytat:, to co powiesz o swojej grupie??? Moim zdaniem taki Miecz Wikinga zjada was na śniadanie(bez obrazy)
Cytat:Po piąte: Kell Ty chyba niedługo narazisz się połowie Polski, na twoim miejscu po koncertach bym uważał
Cytat:Po szóste: czy Ty naprawdę sądzisz, że wszystkich którzy słuchają innej muzyki należy powybijać !!!!!????
Cytat:Sam mam paru kumpli słuchających Korna, którego nie cierpię, ale to nie powód aby się od nich odwracać, a co gorsza tłuc.
Cytat:Heh...
Od heavymetalowego Manowar o wiele lepszy jest bardziej heavymetalowy Judas Priest i jeszcze kilka innych bandów.
Cytat:Ja osobiście do Manowar nic nie mam, ale każdy widzi, iż zespół upraszzca muzykę to maksimum, w swej "wyniosłości" jest kiczowaty (ale to sie może podobać) oraz od dawna pożera swój ogon.
Cytat:Natomiast Manołor nie dość że gra od lat to samo, to jeszcze robi to coraz gorzej, co przyznają nawet mniej ortodoksyjni fani(poza jednorazowym wyskokiem w postaci "Triumph of steel" każdy kolejny album jest słabszy)
Cytat:Hehe... a Tomash jak zwykle subtelny Smile. No i oczywiście ma rację.
Przemek87 napisał(a):Lubie Manowar ale trzeba przyznać że Judas to porostu wyższa liga. Na boga przecież to prakytycznie tworcy heavy metalu. Ale z kolei Manowar to # 1 jeśli chodzi o power-metal, kładą Helloween pod każdym wzgledem
KelThuz napisał(a):tak jak JP z Killing Machine. To są fakty, zwyczajne muzyczne fakty.
A ManowaR nie ma nic wspólnego z powermetalem, Helloween tym bardziej.
Cytat:"Killing Machine", poza "Hell bent for leather", "Running wild" i "Delivering the goods" to średniawkanewer...ta płyta jest poprostu inna...co nie znaczy gorsza..coś mi się wydaje ,że gdyby wydał ją inny zaspół była by bardziej doceniona