- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Podejrzanym jest ,iż IM słuchają w Polsce wszyscy - od fanów Kazika,2TM23,poprzez wyznawców MManson/Limp Bizkit,aż po hevy metalowców....JP,Venom,Manowar,RWild,Celtic FRost itp. zostały docenione niemalze TYLKO w metalowym środowisku...To mówi samo za siebie - PRAWDZIWY Metal NIE jest dla wszystkich!
Wniosek: IM DO PIACHU!!
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Zgadzam się w zupełności, sam mam kilku znajomych jedynie "coś słyszących" o JP lub znających tylko album "Painkiller...
Eh...wystarczy obejrzeć sobie dowolny koncert Pana R. (dla "Maidenowców")chodzi o Rob'a Halforda-wokalistę

i jego ekipy żeby doznać i poczuć tę magię...szczególnie jeśli dojdzie jeszcze to, co on potrafi zrobić ze swoim głosem

.Moim zdaniem najlepszy wokal i styl. Nikt już tak nie śpiewa.
Zainteresowanych odsyłam do strony:
http://judaspriest.pl/forum/
Można przeczytać tutaj wiele ciekawych rzeczy na temat tego zespołu.
Pozdrawiam wszystkich Kapłanów 8)
Nego Ante Mortem Quemquam â Beatum Esse Praedicandum â -
Nie można nikogo nazwać szczęśliwym przed śmiercią.
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
HEGEMON SAM JESTEŚ PEDAŁEM !!

ludzi jak Ty sa nie szanowani.... jestes mniej niż zero !! A jesli chodzi o temat to... Ironki Są Boskie a Judasy Wiele im nie brakuje.... POzdro Dla Prawdziwych Heavy Metalowców !!! 8)
jebać Lecha i wszystkich co sa mądrzejsi od niego... bla bla bla zakopać SOAD i nie ruszać gówna !!!
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
nie wazne ze pedał... wazne ze zajebiscie grają a dla was sie liczy to ze on pedał.... jacskon tez pedał i ma w huj fanów....
jebać Lecha i wszystkich co sa mądrzejsi od niego... bla bla bla zakopać SOAD i nie ruszać gówna !!!
- Liczba postów:
- 38
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie to remis bo obie kapele zasługują na pochwałe tego co dokonali przez swoje lata. obie kapele maja swoje najlepsze płyty i kawałki, wiec ciezki jest wskazac lepszego.
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Bezapelacyjnie - Judasi !!!
- Liczba postów:
- 33
- Liczba wątków:
- 3