• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wygląd,stereotypy,reakcje...

a co to do kurwy nędzy znaczy "metal"?

gówno znaczy... ot co
Odpowiedz

Cytat:a co to do kurwy nędzy znaczy "metal"?

gówno znaczy... ot co

Można jeszcze podporządkować pod "zakłuty łeb, nie reagujący na zewnętrzne bodźce". Chyba, że wbijesz metodą cegły i łopaty, wtedy działa Laughing
Odpowiedz

fakt faktem że niektórzy przesadzają ale trzeba być tolerancyjnym i nie kierować się wzrokiem tylko ogólnymi doznaniami

ja obecnie słucham od jazzu po przez reagge, ska, punka, rocka, metalu

a ten topic ma za zadanie ośmieszać ludzkie poglądy oparte na stereotypach (tylko ile można się śmiać z tego samego Question )
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Cytat:(tylko ile można się śmiać z tego samego )

Jak się poczyta, to widać, że można się śmiać naprawdę dłuuugoooo... Laughing
Odpowiedz

jak jest śmiesznie to czemu nie 8) 8) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Cytat:Tak,jestem tru Słuchającym między innymi LP czy KoRna
A to nie są nasze problemy,tylko przejawy ciemnoty,z których można się pośmiać.Niemniej jeśli Ty jesteś zbyt tru na odrobinę humoru-Twoja sprawa

To co napisałem było najwyraźniej za trudne, bo nic, ni chuja, nie zrozumiałeś...To co piszecie jest przejawem totalnego pozerstwa tudzież skrajnego debilizmu. Robicie z siebie niewiadomo kogo- wielkich metali, którzy walczą o swoje prawa w tym dresiarskim świecie...
PS Tru...to ja nie jestem, bom nigdy metalem nie był, nie jestem i nie będę. A słuchanie rocka, moim niezbyt skromnym zdaniem, nie musi się wiązać z ubiorem lub zachowaniem.
A kto tu mówi o jakimś zachowaniu? Evil or Very Mad Mam się niby stylizować na złego,ponurego...Debila? Laughing Znam wiele osób słuchających innej muzyki i jakoś się z nimi dogaduję.A jeśli np.założenie koszulki kapeli,którą lubisz jest dla Ciebie przejawem pozerstwa,to pozerem zostanę,bo róż za cholerę mi się nie podoba.Dla jasności-ograniczam się do glanów,skóry (najzwyklejszej,bez żadnych dodatkowych ekspresów,klamer itp.) i w lecie kilku koszulek,na teczce mam kilka naszywek (i dobrze,pare osób podeszło i zaczęło o muzyce gadać).Jeśli tak wygląda "wielki metal" to trudno.Fakt faktem,że osoby nie kierujące się bezmyślnie najdurniejszymi stereotypami się nie czepiają.Dresy mnie wqrzają,fakt,ale czy walczę z nimi ubierając się tak,a nie inaczej?Zanim kogoś zjedziesz zastanów się,czy Cię za bardzo nie poniosło Tongue Z resztą pewnie i tak jestem pozerem-trudno nie zamierzam nic zmieniać na siłę Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Dzisiaj przed lekcją Angielskiego, babka jak zwykle sprawdza czy kazdy mm identyfikator przed wejściem do klasy - ja oczywiście nie miałem Smile
sprawdza wszystkich.... podchodzi do mnie i mówi "A Ty co SZATANIE ROGATY, znowu nie masz?" Laughing
Ale jak zwykle mnie wpuściłą bez problemu Wink
Odpowiedz

szatanie rogaty dobre Big Grin

od pewnoego czasu kumple chodza za mna i krzycza metal metal !!! szatan!!!

normalnie zal mi ich Laughing bo nie wiem co im z tego przychodzi Big Grin
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

to jak ubralem koszulke z Morrisonem to slyszalem "heavy METAL!!!" od takiego tlenionego synka, albo "metal moje zycie", a o tym ze w sklepie mowia "czego sobie panienka zyczy" to juz standart ;], a wlasnie jeszcze raz starsza sie zabronila znajomemu ze mna kumplowac bo jestem satanista Big Grin , albo ide do klasy w koszulce Ironow a jakas "slodka 14", cala na rozowo, pyta sie mnie czego slucham ;|
up the irons!!!
Odpowiedz

Ironów? Rolleyes

Laughing
Odpowiedz

Mnie chyba w klasie nudni ludzie otaczali,nikt nigdy mi nie docinał łażąc za mną i wrzeszcząc:"Metal,Szatan"itp.Co im to daje?Satysfakcję chyba i upust głupoty zapewniony Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Mnie chyba w klasie nudni ludzie otaczali,nikt nigdy mi nie docinał łażąc za mną i wrzeszcząc:"Metal,Szatan"itp.Co im to daje?Satysfakcję chyba i upust głupoty zapewniony Laughing

zgadzam sie Big Grin
bo nic wiecej
Odpowiedz

A ja ostatnio się zastanawiam, jak zareaguje moja starsza, jak sobie wreszcie kupię jakąś koszulkę Venomu - wiadomo, z czym... Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

jak ja sobie kupilem bluze Vadera
to starsza sie w glowe popukala a babka to mysalem ze zgon na miejscu Big Grin
Odpowiedz

Wśród osób dorosłych często spotykam się z niewysłowionym uznaniem do mojej koszulki The Sisters Of Mercy. Młodsi kpią, ale jestem znacznie, znacznie ponad tym, tańczę w obłokach niczym publiczność na koncercie "Wake" T.S.O.M.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości