11-20-2005, 08:48 PM
Acrid napisał(a):Zaorać francuski heavy metalTomash napisał(a):A kto ich lubi
Panie, zapusc francuski heavy metal lat '80 w ojczystym jezyku i poczuj roznice ;D

![[Obrazek: bustersMini.jpg]](http://xycho.csh.pl/images/bustersMini.jpg)
Acrid napisał(a):Zaorać francuski heavy metalTomash napisał(a):A kto ich lubi
Panie, zapusc francuski heavy metal lat '80 w ojczystym jezyku i poczuj roznice ;D
aXe Rose napisał(a):A oni tylko bajerują na swoje "ą" i "ę" na końcu wyrazów, ewentualnie na szykowny garniturek prosto z fHancuskiego salonu mody...
Acrid napisał(a):Tomash napisał(a):A kto ich lubi
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Współczuję. Nauczycieli francuskiego trzeba orać kolczastą pałąAcrid napisał(a):Tomash napisał(a):A kto ich lubi
Uczono mnie na siłe przez 4 lata ich plugawego języka, wię podziękuje
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Ej weź... kurde zamiast w pedałówie się angola uczyć to mi z żabojadzkim wyskoczyliBo to takie górnolotne i eleganckieledwo miałem 3
jedyna 3 na świadectwie w 8 klasie - z francuskiego
W LO miałem ruski, też nic z niego nie umiem, ale przynajmniej miałem 5, poza tym są tam takie śmieszne zdania jak np. Biblioteka rabotaje krugluje sutki
Poza tym jak mozna jesć żaby?
Tomash napisał(a):ROTFL LOL SPIERDALAJ
Cytat:Cytat:.
Oczywiście zapewne jest to żydowski spisek, i lewackie brednie, tak?
KelThuz napisał(a):Tomash napisał(a):ROTFL LOL SPIERDALAJ
, powiedzial twoj stary do twojej starej, gdy naga wjebala mu sie do łoża
Cytat:Cytat:.
Oczywiście zapewne jest to żydowski spisek, i lewackie brednie, tak?
nie, sama prawda, Jędrzej Giertych miał w jakichś 80-90% rację w tym co pisał, mówił i robił, nie inaczej. Chyba, że popierasz trockistowskie ścierwa, które nas sprzedały amerykańsko-atlantyckim zamordystom.
Cytat: Giertych chwali komunistów za to, że "przeprowadzili [Polskę] przez wiele niebezpiecznych raf, nie mówiąc już o tym, że skutecznie pokierowali takimi procesami, jak zasiedlenie i zagospodarowanie ziem nad Odrą i Nysą, odbudowa zniszczeń wojennych i posunięcie naprzód uprzemysłowienia kraju".- KelThuz, w tym też ma racje ?
wilk_fenriz napisał(a):Cytat: Giertych chwali komunistów za to, że "przeprowadzili [Polskę] przez wiele niebezpiecznych raf, nie mówiąc już o tym, że skutecznie pokierowali takimi procesami, jak zasiedlenie i zagospodarowanie ziem nad Odrą i Nysą, odbudowa zniszczeń wojennych i posunięcie naprzód uprzemysłowienia kraju".- KelThuz, w tym też ma racje ?hock:
Cytat:Hmm... trockistowskie ścierwa to chyba by nas sprzedawały komu innemu ?
aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):Ej weź... kurde zamiast w pedałówie się angola uczyć to mi z żabojadzkim wyskoczyliBo to takie górnolotne i eleganckieledwo miałem 3
jedyna 3 na świadectwie w 8 klasie - z francuskiego
W LO miałem ruski, też nic z niego nie umiem, ale przynajmniej miałem 5, poza tym są tam takie śmieszne zdania jak np. Biblioteka rabotaje krugluje sutki
Poza tym jak mozna jesć żaby?my, prostacy z Europy środkowej nigdy nie zrozumiemy tej egzaltowanej przyjemności płynącej z konsumpcji płaza, a może jeszcze z jego zapychania krzywym francuskim chvjem