12-24-2004, 11:49 PM
1. Metallica
2. Iron Maiden
3. Megadeth
4. Slayer

5. Slipknot

2. Iron Maiden

3. Megadeth

4. Slayer

5. Slipknot

â Mefox© â - the Master Of Puppets
Mefox napisał(a):2. Iron Maiden![]()
![]()
![]()
![]()
5. Slipknot![]()
![]()
![]()
Mroczny_Jezdziec napisał(a):1. Sepultura (only Max Cavalera)"Arise" w roku wydania, została uznana za najlepsząpłytę death metalową.
Cytat:2. Acid DrinkersAcidzi nigdy nie byli zespołem thrashowym. Jedynie "Are you a rebel?" możnaby na siłęlekko pod thrash podciągnąć, ale też nie do końca. Acids to po prostu jajcarski heavy wymieszany z kabaretem i innymi smaczkami.
Atreju napisał(a):Acidzi nigdy nie byli zespołem thrashowym. Jedynie "Are you a rebel?" możnaby na siłęlekko pod thrash podciągnąć, ale też nie do końca. Acids to po prostu jajcarski heavy
Mroczny_Jezdziec napisał(a):Hahaha... ale sięuśmiałem. Ja, swego czasu największy maniak Acids w Polsce miałbym nieznać ich płyt... dobre 8)Atreju napisał(a):Acidzi nigdy nie byli zespołem thrashowym. Jedynie "Are you a rebel?" możnaby na siłęlekko pod thrash podciągnąć, ale też nie do końca. Acids to po prostu jajcarski heavy
To widocznie niesłyszałeś Infernal Connection, Broken Head czy Rock Is Not Enough. Niepowiedziałbym, że to jest heavy.
Cytat:Niewiem czy wiesz ale Sepultura jest uznawana za jednego z niewielu prekursorów thrash metaluLudzie, pomóżcie mi wstać, na podłodze jest tak zimno
Atreju napisał(a):Ja, swego czasu największy maniak Acids w Polsce
Atreju napisał(a):Kolejny dowcip (ty z kabaretu jesteś jakiegoś?).
Cytat:Zacząłeś mnie obrażać i pokazałeś w tym momencie swoje 13letnie oblicze. Napewno tyle masz bo poważny człowiek tak się niewypowiada.Każdy, kto widzi, że ktoś pieprzy głupoty i wstydzi się do błędu przyznać tak by zareagował. Nie mam 13 lat... o tym w dalszej części mojego posta
Cytat:A co do Sepultury to jakbyś poczytał troche książek i gazet to po pierwsze wiedział byś, że Sepultura jest prekursorem thrashu a po drugie wiedział byś co znaczy słowo prekursor.Włąśnie chodzi o to, że nie jest prekursorem, bo thrashi istniał jużod cholery czasu, zanim powstało coś takiego jak Sepultura, więc każdy myślący człowiek powiedziałby, że to debilizm twierdizć inaczej.
Cytat:prekursor - poprzednik; zwiastun; przedstawiciel.I Sepultura jest niby tym poprzednikiem, zwiastunem? Po raz kolejny przecież powtarzam, że Sepultura nie może być żadnym poprzednikiem, skoro cośjużistniało zanim Sepultura powstał nawet. Prekursor to ktoś, kto się przyczynił do powstania czegoś, więc po raz kolejny odsyłąm do historii :!:
Cytat:Wziąłem ten wyraz z mojego słownika aby dokrztałcić byłego najsławniejszego fana Acid Drinkers w polsce (atreju).No to kolejny twój niezbyt udany dowcip. Ty chcesz mnie dokształcać? Dobre sobie
Cytat:Wogóle człowieku kij ci w oko bo swym intelektem i wypowiedziami przypominasz mi to co wychodzi z mojej najmroczniejszej części ciała.Coś mówiłeś o wieku?