- Liczba postów:
- 826
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
i po podbrzuszu, wiadomo.
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Tak zupełnie abstrahując od faktu, że to dosyć bezczelny fotomontaż, to faktycznie; rządzi, niszczy i nie zostawia jeńców.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Dobry to był mecz i brawa dla Zielińskiego, bo naprawdę fajnie poukładał tę drużynę. Legia w drugiej połowie w zasadzie nie miała nic do powiedzenia (choć fakt, że gdyby Drzymont wyleciał w pierwszej połowie za czerwoną kartkę i Legia dostała słusznego karnego, to byłoby pewnie inaczej), a to Korona mogła strzelić kolejne bramki.
A dzisiaj jeden z dwóch najważniejszych w sezonie meczy dla kibiców Odry, czyli derby z Górnikiem. I historyczny moment - pierwszy w historii wyjazd pociągiem specjalnym ;D. Mnie niestety tam nie będzie, ale jak zwykle kibicowsko zapowiada się to ciekawie.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Nikt nie napisał o Murińjo ??
Jak myślicie gdzie wyląduje.Coś pieprzył o "uczeniu się niemieckiego lub włoskiego" ,ale ja go nie widzę w tamtych ligach.po cichu liczę ,że przyjdzie do Barcy...zobaczymy
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ramone napisał(a):że przyjdzie do Barcy...zobaczymy
Wybacz, ale poziomu to on sobie nie będzie zaniżał w Europie...
Nie mam pojęcia gdzie się ulokuje, ale obstawiam, że klimatów "wyspiarskich" nie zmieni...
W ogóle nie rozumiem dlaczego go zwolniono...
Abramovic chciał mieć kontrole całkowitą nad klubem, to teraz będzie miał obóz buntowników...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
No szkoda go trochę bo pocieszny był. Ale jeśli już zrobił wypad to mam nadzieje ze Chelsea będzie rozbita i dostanie w dupę a i przy dobrych wiatrach skład sie wykruszy.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Weź mnie nie wkurwiaj ;D. Mam nadzieję, że wreszcie prezesowi otworzyły się oczy i Kuras już jutro nie będzie trenerem, bo to co koleś zrobił z tą drużyną jest dla mnie niewyobrażalne.