Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Taki jeden z długim nosem...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Atreju napisał(a):
Hethell napisał(a):
Cytat: Po piewsze. To nie jest maska, on tak naprawdę wygląda
Naprawde tak wyglada? gratuluje :? czyba czytasz za duzo fantastyki i troche ci zaszkodzilo....

Hethell
Chyba tobie coś zaszkodziło, bo to prawdziwa twarz Mortiisa :evil: Idź siętrochędokształcić

Pooglądaj sobie w takim razie zdjęcia jego side-projectu o nazwie Vond. I ciekawe czy on tak wygląda. Buahahaha, syndorm Blair Witch Project zatacza coraz szersze kręgi... ;)
Cesarzyk napisał(a):O matko. Jest makeup i jakaś tam maseczka. Ale uszy i nos są naprawdę takie.

w twojej dupie chyba ;P
Sat, spory z ludźmi o niższym ilorazie IQ są w zasadzie daremne jak przelewanie Morza Bałtyckiego łyżeczką do herbaty. ;)
Bez obrażania tylko Laughing

Przyznaje się do błędu Tongue

[Obrazek: 08_paulo.jpg]

Mortiis to podobno ten po prawej Mad
No raczej nie ten po lewej inaczej musiałby chyba wpierdalać pączki i smalec 10 razy dziennie.
I chuj, zrobiliście mi mętlik w moim pijackim łbie... . Słyszałem opinie właśnie, że on zrobił sobie taką operację plastyczną, wydłużenie nosa, uszu itp. a tu co poniektórzy twierdzą ze to maska. Już nie wiem co o tym bucu myśleć Tongue I wracając do pierwszego postu w tym temacie, to Mortiis udzielał się tylko, z tego co pamiętam, tylko na pierwszej płycie Emperora...
Grał na "Wrath of the Tyrant" oraz epkach "Emperor" i "As The Shadow Rise".
To co ma na twarzy to maska
A tak wogule to mortiis tworzy calkiem fajna kombinajce
Ciekawe, gdzie jeszcze maske zaklada.
Rolleyes 8)
http://www.mydreamywoods.com/img/mortiis.jpg

obadajcie okolice prawego oka... raczej maska
może wielkim nosem i uszami chce nadrobić miniature czegoś innego Big Grin

nie no ogólnie bez żartów to koleś se robi straszny ryj Smile
Heh moze..ale na pewno wyglada lepiej niz ci ze Slipgniota
Hethell napisał(a):Heh moze..ale na pewno wyglada lepiej niz ci ze Slipgniota
Na pewno nie. I całym szacunkiem, wiem, że ich nie znosisz...Ale mogłabyś nie pisać "Slipgniot"? Bardzo proszę Smile
e no już teraz wyglądają zdecydowanie lepiej niż kiedyś
dla ciebie wsztstko gabrysiu Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5