Kamael napisał(a):Z tego co wiem, tego też się czepia, więc myślę, że nie trafiłeś ;P.
Ale o tym juz ofen nie spiewa ;D Chyba, ze sie myle, to wtedy wybacz Winetuu (;
Acrid napisał(a):Kamael napisał(a):Z tego co wiem, tego też się czepia, więc myślę, że nie trafiłeś ;P.
Ale o tym juz ofen nie spiewa ;D Chyba, ze sie myle, to wtedy wybacz Winetuu (;
Tu masz rację w 100%, mówi o tym tylko w wywiadach.
Ale gówno ,nie bark mi słów po prostu :!: Może to jakaś pomyłka albo jakieś stare informacje...nie wiem

ale mam taką nadzieję .Otóż przeczytałm że "największe gwiazdy pop"

(<- nie ma czegoś takiego ) postanowiły nagrać album Tribute to Nirvana- Nevermind(to świętość do cholery

) :!:
Oto, jak ma wyglądać płyta:
1. Smells Like Teen Spirit - P. Diddy
2. In Bloom - Pink
3. Come As You Are - Kelly Clarkson
4. Breed - Missy Elliott
5. Lithium - Shakira
6. Polly - Beyoncé Knowles
7. Territorial Pissings - Jennifer Lopez
8. Drain You - Avril Lavigne
9. Lounge Act - Hilary Duff
10. Stay Away - Christina Aguilera
11. On A Plain - Britney Spears
12. Something In The Way - Justin Timberlake
:?
Jaki syf :!: Tożto profanacja Co za wieśniaki :!:
ZABIĆ COURTNEY

Dobra...troche zle mnie zrozumieliscie...chodzilo mi oto,ze po tak dlugim czasie to wydali...to tak samo jakby po 50 latach ludziska stwierdzili,ze Brytnejka to beztalencie...na co oni tak czekali???
oczywiescie,ze fanom sie nalezy,ale na co czekali,ze,az sprawa ucichnie a jego smierci,ze Courtney odczepila sie od tej sprawy??
NirvAnka napisał(a):Oto, jak ma wyglądać płyta:
1. Smells Like Teen Spirit - P. Diddy
2. In Bloom - Pink
3. Come As You Are - Kelly Clarkson
4. Breed - Missy Elliott
5. Lithium - Shakira
6. Polly - Beyoncé Knowles
7. Territorial Pissings - Jennifer Lopez
8. Drain You - Avril Lavigne
9. Lounge Act - Hilary Duff
10. Stay Away - Christina Aguilera
11. On A Plain - Britney Spears
12. Something In The Way - Justin Timberlake
:?
Jaki syf :!: Tożto profanacja Co za wieśniaki :!:
ZABIĆ COURTNEY 
No co - nie lubicie eksperymentów muzycznych

?
No co - nie lubicie eksperymentów muzycznych

?[/quote]
tylko żeby nie przytrafiła im się krzywda...

czujecie Brit

i gitara

hock: niezła z nich para (o fuck co ja pieprze

) jeszcze by jej się tipsy połamały

A co? Cover Queena zle zagrala?

Ja z mila checia poslucham takiej plyty..

To 'zcoverowanie' płytki Nirvany, to wg. mnie jedno wielkie nieporozumienie.... Mam nadzieję, że nigdy tego nie usłyszę. Może ktoś to uznać za dobry pomyśł.... ale niestety nie przyłączę się do grona entuzjastów....
Aporopos tego co sądze o Kurcie..... uwielbiam jego głos, jego muzyke i jego teksty mimo, iz on sam stwierdzil ze niby nie mają głębszego sensu i dopatrywanie sie go jest bezcelowe..... Nirvana to chyba mój ulubiony zespól a Kurta podziwiam, i czcic będe zawsze
szkoda, że chłopak juz nieżyje.... zrobił kawał dobrej muzy i wniosl wiele =]
też niesłucham nirvany jedyne co moge powiedzieć to to że przećpał sie jak każdy wielki muzyk/gitarzysta
na płytach począwszy od czarnej (oraz tantiemy z obecnie kupowanych) kase ciągnie Courtney, a Kurt jest moim autorytetem
smieszą mnie teksty typu zaćpal sie na smierc . Jak ktos tak sadzi niech poczyta jaką Kurt mial dawke heroiny w sobie . Przekracza;la ona 3 krotnie dawke smiertelna i jeszcze na dodatek moglby podniesc strzelbe?? smieszne
PS witam na forum aLL

8)
jaka dawke?? 4 centy 5 ? to zalezy od organizmu jaka dawka dla kogo jest smiertelna...
no to ty powinnas wiedziec...dla mnie osobiscie mogl strzelic sobie w leb bez "znieczulenia...bo dla mnie jest nikim...a tak BTW moim zdaniem powinnismy raczej podziwiac ludzi(nie chodzi mi tu teraz o naszych idoli ale rowniez o ludziach 'normalnych") ktorzy wyszli z nalogu ktory jest praktycznie silniejszy niz czlowiek a nie tych ktorych zabily dragi...ktorzy mieli bardza slaba wole...