Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiona kreskówka :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
"Słuchaj, masz tu jakieś zabawki z serii „Brygada małżâ€, czy nie? Od babskiego gadania robi mi się niedobrze." Big Grin Jeden z moich ulubionych cytatów z JB.

@Ramone, Balzac- TU macie więcej wymiatających cytatów ;D
warsadal napisał(a):[Obrazek: jonny_bravo_panini.jpg]

I tyle! Smile
tak patrze:
avatar ---> umieszczony imejdż...
umieszczony imejdż ---> awatar...
Big Grin

a zapomniałem o "Głowie godziny", "Bobi kontra wapniaki" i "Simsonach" wspomnieć. Z naciskiem na to pierwsze
ździebko szkoda zę CN już nie mam. Chociaż... w sumie i tak pewnie bym nie oglądał mimo sentymenta Big Grin
Jałokim napisał(a):
warsadal napisał(a):[Obrazek: jonny_bravo_panini.jpg]

I tyle! Smile
tak patrze:
avatar ---> umieszczony imejdż...
umieszczony imejdż ---> awatar...
Big Grin
No kurna, czekałem, aż ktoś wreszcie zauważy to uderzające podobieństwo Big Grin Rzeczywiście: poza, mina i imidż kreowany na Johnnego Big Grin
^Kurna..czyli czas się robić 'na bobra' ;> .
"Krecik", "Bolek i Lolek", "Reksio" i w zasadzie reszta może spierdalać ; ). Nie no, z nowych lubię oczywiście Dextera, pana Bravo i przede wszystkim wszystko w Looney Tunes, które jako "Diabelski młyn" lecą teraz na C+ - niczego lepszego obecnie nie ma.
South Park
Sasiedzi
Wilk i zajac
Cytat:Wilk i zajac
No jak mogłem zapomnieć o tym.
Zajec, pagadi Laughing Laughing (czy jakos tak, już ruska nie mam w szkole, więc nie pamietam)

Bolki Lolki Kreciki itp. tyż są spoko.
Kiedyś się też Spidermana oglądało, na TVP2 leciało kiedyś.

Za to spieprzać mogą wszelki japońskie bajki z szatańskim przesłaniem typu Pokemon Big Grin
A pamieta ktos jak sie nazywala taka stara polska/czeso/ruska(juz nie pamietam)bajka o pingwinie w szaliku??

balzac napisał(a):Za to spieprzać mogą wszelki japońskie bajki z szatańskim przesłaniem typu Pokemon Big Grin

Nie inaczej!
Laboratorium Dextera
Johny Bravo
Koziołek Matołek
South Park
Atomówki
Gumisie
Krecik
Chyba to by bylo na tyle...chociaz tych bajeczek jest duzo wiecej...
Co do japonskich pokemonow i tym podobnego shitu, to ich kreskowki nie umywają sie do naszych, polskichBig Grin...
Krzychun napisał(a):A pamieta ktos jak sie nazywala taka stara polska/czeso/ruska(juz nie pamietam)bajka o pingwinie w szaliku??

Pik Pok! Kultowa rzecz.
A pamiętacie "Wyspe niedzwiedzi"??? Chyba pierwsza kreskówka robiona na kompie, i to o ile mnie pamięc nie myli na Amidze Big Grin Kiedyś przewaliłem pół netu żeby znaleźć jak sie to nazywało Big Grin
Kamael napisał(a):"Krecik", "Bolek i Lolek", "Reksio" i w zasadzie reszta może spierdalać ; ).
Dorzućmy jeszcze "Wilka i Zająca" i się zgodze w 100 %
Ejże! A co 'Żwirek i Muchomorek'? ; ).
The Simpsons
Futurama
-Rene- napisał(a):Ejże! A co 'Żwirek i Muchomorek'? ; ).
Wybacz.Zapomniałem.Ale skleroza w moim wieku ,to już norma.

To może jeszcze "Rumcajs" i "Zaczarowany ołówek"
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8