Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kurtka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Skoro jest post o galnach, to może taki.
W czym chodzicie jak jest już zimno?
W ubraniu Big Grin hehe
Skórka oczywiście! Big Grin
Zbieram na ramoneskę, a póki co czarna puchowa Wink
Mi osobiscie sie podobają zadne ramoneski i płaszcze... Czarna kurteczka ,ale nie puchowa nielubie wygladać jakbym był napchany...
Ja chodzę w zwykłej sportowej kurtce. Może kiedyś przyjdzie pora na skórę......?? Big Grin
ja chodzilam zawsze w czarnym nieocieplanym skorzanym plaszczu Laughing
ale babcia juz nie mogla na to patrzec i rok temu kupila mi czarny dlugi plaszcz ocieplany. taki tam z materialu..

moze byc, tylko czasem troche mi goraco...
Skóra or czarna kurta Pumy

BTW. Ta skóra ma ze 20 lat! Kiedyś była czarna ale teraz ma kolory od czarnego do jasnego brązu! Orginał jakich mało. Angry
Kurtka wojskowa.. A konkretnie CWU 45/Heavy Fostexa.. polecam..
BUNDESWERA RuLeZ ! 8) Lubię w niej chodzić
Ja tam jak jest w miare ciepło chodze w normalnej kurteczce czarnej. A na zime mam czarną 65-tke 8)
Jesienią brązowa skórzana (już chyba 40 letnia - kiedyś była płaszczem dziadka Big Grin ), na przemian z czymś co upraszczając możnaby nazwać bundeswerką, ale ta kurtka jest troszkę inna.
Na mrozy zwykła zimowa.

Anonymous

zwykła granatowa kurtka
Ramoneska przez caaaly czas Big Grin
Kurcze nie jest Ci w niej gorąco?? Nawet w lecie? Wow. U nas punki chodzą w ramoneskach. Ale mają je pomazane chyba korektorem Smile
no jak jest 40 stopniowy upal to niee Smile ale jak temperatura jest mniejsza niz 20 to zarzucam Wink
Stron: 1 2 3