Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kurtka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
A no chyba, że tak Big Grin
Na jesień mam beżowy płaszcz, a na zimę ciemnozielony sztruksowy płaszczyk ;]
Czarny skórzany płaszcz do łydek.... Angry Big Grin Angry
A tak btw. czy wie ktoś, gdzie w Łodzi można kupić fajną czarną Ramoneskę??
Ja dzisiaj kupiłem ramoneskę w Skieniewicach i jest zajebista 8)
Rock Metal Shop rządzi!!
Noszę ramoneskę.
Czarna skóra bez udziwnień.Jak dla mnie nadaje się na temperatury od 10 do -20 stopni,zmieniam tylko to,co pod kurtką Tongue
Granatowa skora, a tak to czarna kurta, a teraz w planach zakup czarnego plaszcza Smile
Jak jest cieplej - czarna skórka, a na zimę zwykła, czarna kurtka.
Zimą czarny płaszcz do ziemi Smile
W tym roku z okazji pobytu w górach kupiłem sobie czerwoną kurtkę i chodze w niej na codzień bo mi się spodobała Wink
Przy okazji niszczę głupi stereotyp metala ubranego na czarno Smile

Tak wogóle to skąd się wzieła moda na glany?
Przez lata 80' metale nosili sportowe obuwie, np.trampki (to prawda!)
Cytat:Tak wogóle to skąd się wzieła moda na glany?
Przez lata 80' metale nosili sportowe obuwie, np.trampki (to prawda!)

Myślę, że w pewnym momencie metale skapnęli się, jak bardzo praktyczne okazują się glany na koncertach. Jedyne buty chroniące tam przed połamaniem palców u nóg. Mnie kiedyś upadła na prawą nogę stalowa furtka od ogrodzenia, którą akurat próbowałem wstawić - ciężka, z trudem ją podniosłem. Trafiła prosto w palce - ale nic nie poczułem.
Wracajac do kurtek Big Grin na jesien mam czarna, prosta skore, na zime zakladam czarna puchowa kurtke...irytuje mnie tylko napis "big star" na klacie - trzeba go zaszyc jakims Satyriconem,bo wiesniacko wyglada Big Grin
czarny skórzany płaszcz. a na nartach to już różnie rzadko w czerni Wink
Zwykła czarna kurtka all time Sad
Zwykła czarna skórzana kurtka - jesienią, natomiast w zimie - długi, grafitowy płaszcz.
Stron: 1 2 3