Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: =BLOGI :D=
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8

Anonymous

kilka dni temu znalazłem taki blog, czytajcie a w szczególności "jestem jaki jestem" (po lewej stronie)
http://metallive.blog.onet.pl/
ach te kindermetale :!:, dawno się tak nie uśmiałem Mr. Green Big Grin Rolleyes Angry
He, he, he... ciekawe miejsca w sieci wizytujesz Tongue Swoją drogą to... nie chce mi się żyć, dajcie mi cyjanek czy coś... Buuuuu Big Grin Big Grin
Kopernik zatrzymaj ziemię ja wysiadam!!!
wybaczcie, monitor poplułam. Lipm bislit(tak sie pisze)--->kurde słyszałam gdzies, hmmmm metal to chuba nei jest. ale ok, niech dziewczyna ma sobie ten blog, moe kiedys zrozumie ze twprzy kabaret za doamoche?? lol
Ej , ten blog to na poważnie ?? Smile Z jednego z postów wynika ,z ę dzięki Gunsom powstała Metallica Smile No i na tej stronce dobija mnie jeszcze to zdjęcfie KAte Winstlet u góry , po prostu MASAKRA ! Smile Ten temat pownien znaleźć się w dziale humor Wink
Ayy.. Confusedhock: Crying or Very Sad Rolleyes :?

Brak mi slow.. Dead Metal.. Metal wcale nie jest dead jeszcze! Zreszta.. z wymienionych przez tego pana zespolow nie ma ani jednego 'dead metalowego'.. Rolleyes

In Flames.. Kittie.. Vader etc.. Co te zespoly robia obok Eweliny Flinty ja sie pytam?

Chce mi sie plakac.. Crying or Very Sad
Zreszta.. Po samym juz pomysle na zalozenie bloga widac ze to jakis kretyn musial byc..

PS> Ten pan moze nas odwiedzic na tym forum chyba.. Popatrzcie co ma w linkach.. Big Grin
Ta, odwiedzi i się paru niepochlebnych rzeczy (prawdy)dowie o sobie. Laughing
Dobrze mu! Śmierć reniferom!!! Angry
To jest właśnie to o czym mówiłem w innym temacie : zerowa znajomość muzyki jakiej się słucha.Blog jest tego najlepszym dowodem.Brakuje tam różowego pentagramu,podobizny Nelsona Mandeli z podpisem wujek,oraz kilku linków m.in. do stron gejowskich i Greenpeace.Amba fatima. Confusedhock:

Anonymous

Mnie najbardziej rozbroiło: dead metal, trash metal Big Grin Big Grin i wymienione zespoły: korn, limp bizkit, sweet noise Big Grin Tylko co robią tam moje ulubione zespoły ?? (żelazna dziewica, metallica) Toż to świętokradztwo Evil or Very Mad Evil or Very Mad
chyba zaczne poznawać dead metal <lol>
W sumie nie należy się śmiać z upośledzonych...
Ale to świetna zabawa Angry Angry Angry

Anonymous

znalezione na blogach:

"no widzę , że niektórzy twierdzą, że him to nie metal. no to do jasnej cholery co to jest??? słucham ville i chłopaków z hima już od dobrych kilku lat i mogę dać sobie ręce uciąć, że to metal. no a może ktoś kwestionuje, że slipknot czy CoF, to też nie metal??? sorry, ale bez przesady. mogę przytoxczyć słowa ville: " ja tworzę metal, ale taki co mówi o miłości, dlatego o muzyce którą robię mówię love metal" sorry gregory. wiem czego słucham i wiem co jest dobre, a jeśli ktoś uważa metalicę czy mm, ze wzór metalowców no to chyba on jest w błędzie, bo słucha tego co cała reszta gnojków!!!"

"Ale jazda byla u babci!! Pod palacem kultury sa te domy towarowe, a tam setki "Butików" ( kupilam sobie czarna bluzke na ramiaczka z napisem "Paranoid" i ziel. kroliczkiem z kolek ) oraz kilka moich uubionych sklepow z pieszczochami, naszywkami, wisiorkami, bluzami i T-Shirtami wzbogaconymi w nazwy zespolow w formie fantazyjnych napisow na mrocznym tle. Poprostu super!! Do mojej kostki dokupilam 2-ie naszywki z napisami KoRn i SlipKnot, szkoda ze nie bylo z OOMPH! Ale i tak moja kosteczka wyglada juz lepiej... "

PS: To mi trochę przypomina naszą gabrysię Big Grin
HA HA HA. BARDZO ŚMIESZNE!!! CHYBA PĘKNĘ ZE ŚMIECHU!!! Wyobraź sobie, że nie słucham Hima. Nie łażę z kostką obwieszoną naszywkami. Nawet nie mam kostki. I nigdy bym takich pierdół nie napisała. Fajnie wiedzieć, że wszyscy robią sobie ze mnie jaja......
Demon.. Nie naskakuje sie na kobiecine bez wyraznego powodu.. Daj se spokoj..

Hmm.. To w koncu jest 'jej' czy 'jego' blog?
'jego'

cyt: "Z pozoru lub i nie, jestem spokojny ale jak juz wczaje sie w sytuacje to jestem szalony i zdolny prawie do "wszystkiego"Wink)) Kocham rodzinę, bliskich i ----> P E W N Ą -------D Z I E W C Z Y N E "

no to chyba facet nie??? Big Grin

Anonymous

Może Wy znaleźliście jakieś ciekawostki na czyichś blogach?? Dawajcie pośmiejemy Big Grin Mr. Green Big Grin

gabrysia napisał(a):HA HA HA. BARDZO ŚMIESZNE!!! CHYBA PĘKNĘ ZE ŚMIECHU!!! Wyobraź sobie, że nie słucham Hima. Nie łażę z kostką obwieszoną naszywkami. Nawet nie mam kostki. I nigdy bym takich pierdół nie napisała. Fajnie wiedzieć, że wszyscy robią sobie ze mnie jaja......
1. hima nie musisz słuchać, wystarczy slipknot i lp Wink Angry
2. pisałaś już inne, ciekawsze rzeczy ("mam cały czas zasłonięte zasłony, bo lubię mrok") Laughing
Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8