Ja sie wole smiac z tych 10 pozostalych procent...
Hethell
DeMoN.|. napisał(a):Kamael napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):nie chcę się kłócić ale czy czytałeś co on tam napisał??
To jest chyba jego blog i ma prawo pisać tam co chce.
ja mu nie bronię pisać, tylko może by najpierw sprawdził jak się pisze dane wyrazy, bo tak to robi z siebie pośmiewisko
Z tym trudno się nie zgodzić.
gabrysia napisał(a):Do kwiatuszka: Wiesz co? Musisz chyba wejść: Narzędzia, opcje internetowe, prywatność i musisz obniżyć ten poziom. Tam będzie napisane co możesz, a co nie. Nie jestem pewna czy to zadziała, ale możesz spróbować 
dziękuje bardzo:*
Tylko ze ja nie mam 'prywatność":/
nie przepadam za blogami. Są malutkie wyjątki, których nie wyłączam od razu. Ale jakoś ta forma... pamiętnik a jednak nie pamiętnik, wywlekanie tego wszystkiego w taki sposób... nie wiem, zdaje mi się sztuczne i jakoś nie wiem jak do tego podejść ( jak pies do jeża?

)
Vlkodlak napisał(a):nie przepadam za blogami. Są malutkie wyjątki, których nie wyłączam od razu. Ale jakoś ta forma... pamiętnik a jednak nie pamiętnik, wywlekanie tego wszystkiego w taki sposób... nie wiem, zdaje mi się sztuczne
Mam dokładnie identyczny pogląd. Pamiętnik na pokaz, pfff :?
Vlkodlak napisał(a):( jak pies do jeża?
)
To jest dopiero widok!

Wczoraj mój pies próbował dotknąć nosem jeża

(spotkanego w środku miasta...)
Vlkodlak napisał(a):nie przepadam za blogami. Są malutkie wyjątki, których nie wyłączam od razu. Ale jakoś ta forma... pamiętnik a jednak nie pamiętnik, wywlekanie tego wszystkiego w taki sposób... nie wiem, zdaje mi się sztuczne i jakoś nie wiem jak do tego podejść ( jak pies do jeża?
)
Zależy o czym dana osoba pisze. Mam parę adresów blogów, które odwiedzam prawie codziennie i które kocham czytać. Niektórzy mają talent, po prostu... I lekkość pisania. Ja nie...