06-16-2005, 09:35 PM
06-16-2005, 09:41 PM
a Avril jest "luzara"- po prostu brecht niesamowity
w sumie jesli blog jest pisany z glowa to nic do tego nie mam. inaczej sytuacja ma sie z blogami gdzie ktos zapisuje kazda swoja, nawet najbardziej bzdurna czynnosc ktora wykonal minionego dnia, dodatkowo okraszajac wszystko iscie debilnym poczuciem humoru. jak ktos prowadzi bloga sensownego, pisanego "od serca" to czemu nie, chociaz ja z pewnoscia nie potrafilbym "wywlekac" swoich osobistych spraw na forum "ogolnointernetowe", nawet jesli pozostalbym calkowicie anonimowy.

w sumie jesli blog jest pisany z glowa to nic do tego nie mam. inaczej sytuacja ma sie z blogami gdzie ktos zapisuje kazda swoja, nawet najbardziej bzdurna czynnosc ktora wykonal minionego dnia, dodatkowo okraszajac wszystko iscie debilnym poczuciem humoru. jak ktos prowadzi bloga sensownego, pisanego "od serca" to czemu nie, chociaz ja z pewnoscia nie potrafilbym "wywlekac" swoich osobistych spraw na forum "ogolnointernetowe", nawet jesli pozostalbym calkowicie anonimowy.
06-16-2005, 09:43 PM
Ja niby mam bloga, ale tam nie ma rzeczy z serii 'wstalem, umylem wlosy...'. Sa za to rozne przemyslenia na warte tego tematy+ wla, grafomanska tworczosc+ ciekawe teksty muzyczne+ polemika.
06-16-2005, 09:49 PM
ReTuRn napisał(a):Ja niby mam bloga, ale tam nie ma rzeczy z serii 'wstalem, umylem wlosy...'. Sa za to rozne przemyslenia na warte tego tematy+ wla, grafomanska tworczosc+ ciekawe teksty muzyczne+ polemika.
no i o to chodzi, byle bez zbednego pitolenia wlasnie w stylu "dzis bylo pogodnie, czytalem gazete w kiblu". polemika, przemyslenia, rzeczy "glebsze" jak najbardziej, choc jak juz mowilem, to nie dla mnie.
06-16-2005, 10:13 PM
Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ......
Nowy dopiero się rozkręca .
Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad
A najbardziej mnie wkurzaja ozowe , zaklamane blogi i texty typu : nio , tiak , siem , koffam was !! , kffiatuszki , takie słodkie , że aż mam ochotę .....a nie ważne co

Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad

A najbardziej mnie wkurzaja ozowe , zaklamane blogi i texty typu : nio , tiak , siem , koffam was !! , kffiatuszki , takie słodkie , że aż mam ochotę .....a nie ważne co

06-16-2005, 10:16 PM
whatsername napisał(a):Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ......![]()
![]()
Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad![]()
"kfffiatushkom" zdecydowane NIE- jak cos takiego widze to mnie skreca :?
06-16-2005, 10:24 PM
Lech napisał(a):whatsername napisał(a):Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ......![]()
![]()
Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad![]()
"kfffiatushkom" zdecydowane NIE- jak cos takiego widze to mnie skreca :?
język nowej generacji :/ Kfffiatuszki na stos

06-16-2005, 10:26 PM
raczej kolorowych panien, ale co do drugiej czesci zdania to sie zgadzam w stu procentach 

06-17-2005, 11:20 AM
06-17-2005, 12:14 PM
Scully napisał(a):http://cieply1984.blog.pl/
inne klimaty trochę, ale zlewka podobna ;}
Nie strasz proszę...
Blech!
06-17-2005, 06:39 PM
po przeczytaniu niektórych blogów jestem za ograniczeniem dostępu do internetu.
06-17-2005, 08:04 PM
Vlkodlak napisał(a):( jak pies do jeża?To jest dopiero widok!)

oj taak, moje dwa piesy jak widzą jeża to ja się ze śmiechu turlam

A ten blog o avril... boze jak ja bym chciała,żeby to był żart! Niestety teraz takie stanowią 99,5%.
06-17-2005, 09:04 PM
Scully jestes sliczna ;P
06-17-2005, 09:26 PM
Nivo napisał(a):Scully jestes sliczna ;Pa konkurs się skończył, idę się mhhhrocznie i gothhhhycko pociąć xD
06-17-2005, 09:46 PM
Sorry za tamtej offtop powyżej, ale nie mogłem sie powstrzymac po ujrzeniu nowej wersji avataru 
Co do blogów.
Chyba poświęce się dla waszej rozrywki i poszukam jakiś takich EXTREME bajeranckich wypocin. W sumie mnie to czasem też bawi.
Jak widzę, że na jakimś blogu/www jedna literka jest 'duża', a druga 'mała' i tak na przemian, to krew mnie zalewa!!!!
Ahggrr!!!
kOoFfaMm wAS!!
blech!

Co do blogów.
Chyba poświęce się dla waszej rozrywki i poszukam jakiś takich EXTREME bajeranckich wypocin. W sumie mnie to czasem też bawi.

Jak widzę, że na jakimś blogu/www jedna literka jest 'duża', a druga 'mała' i tak na przemian, to krew mnie zalewa!!!!
Ahggrr!!!
kOoFfaMm wAS!!
blech!