Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: 3 najlepsze solowki :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
1.Dave Mustaine - Holy Wars ( 4:38 )
2.Marty Friedman - Tornado Of Souls ( 3:10 )
3.Alexi Laiho - Downfall( 3:18 )
Co znaczą te cyferki w nawiasach? Długość utworów? Jeśli tak to na co tu one?
Dosiek napisał(a):Co znaczą te cyferki w nawiasach? Długość utworów? Jeśli tak to na co tu one?
nie..jest to czas zaczęcia się solówki..zbędne,wiem Smile

Anonymous

może pisze to już któryś raz ale najlepsza solówka jest w piosence I am Alive zespołu Helloween Smile
Dużo jest dobrych solówek ale jak narazie do łba przychodzą mi:

Death-Painkiller (Judas Priest cover)
Mayhem-Freezing Moon
Burzum-Key to the Gate
Swietnych solowek jest cala masa, ale ostatnio dorwalem remix Some kind of Monster Metallicy popelniony przez jakiegos kolesia ktory dogral do tego kawalka solowke i musze powiedziec ze fajnie to brzmialoSmile.
Patyk napisał(a):Swietnych solowek jest cala masa, ale ostatnio dorwalem remix Some kind of Monster Metallicy popelniony przez jakiegos kolesia ktory dogral do tego kawalka solowke i musze powiedziec ze fajnie to brzmialoSmile.

a chloposzki z metallici mowili, ze sie dobrac solowek do tego nie dalo... klamczuchy jedne Big Grin
w War Ensemble..Slayer
w The Antichrist..Slayer
w Master of Puppets..Metallica

jeszcze bym dodal Pulling Teeth Metallicy.
Solówki Nevermore urywają jaja z kręgosłuopem.
Guns N' Roses - November Rain, Coma

Iron Maiden - The Nomad
Solówki Mercyful Fate !

Egypt, Under The Spell, Melissa !!!
Może być też rock? bo widziałem że ktoś Gunsów wymieniał. Tak więc

Richie Sambora- "Dry County"
Kirk Hammet- "Master of Puppets"
Megadeth(bo nie wiem kto tam gra, Mustaine?)- Tornado of Souls
Necro Desecrator napisał(a):Solówki Nevermore urywają jaja z kręgosłuopem.

a jak!

do tego dowolne solowki z pierwszych pieciu plyt Slayer(ehhhh) + solóweczki duetu Tipton-Downing i oczywiscie sola z pierwszych plyt Deicide i Morbid Angel(co za pierdoła mowił, że w DM nie ma dobrych solowek-na drzewo)
Nevermore napisał(a):do tego dowolne solowki z pierwszych pieciu plyt Slayer(ehhhh) + solóweczki duetu Tipton-Downing i oczywiscie sola z pierwszych plyt Deicide i Morbid Angel(co za pierdoła mowił, że w DM nie ma dobrych solowek-na drzewo)

Absolutnie sie zgadzam Smile
Nevermore napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Solówki Nevermore urywają jaja z kręgosłuopem.

a jak!

do tego dowolne solowki z pierwszych pieciu plyt Slayer(ehhhh) + solóweczki duetu Tipton-Downing i oczywiscie sola z pierwszych plyt Deicide i Morbid Angel(co za pierdoła mowił, że w DM nie ma dobrych solowek-na drzewo)

NIE INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7