07-20-2005, 09:38 PM
08-03-2005, 10:18 PM
Slayer - Show no mercy, dlaczego? bo tu sie wszystko zaczelo 

08-06-2005, 09:17 AM
ulubiona piatka:
Exodus-Bonded by Blood
Slayer-South of Heaven
Nevermore-Dreaming Neon Black
Venom-Black Metal
Iron Maiden-The Number of the Beast
druga
Venom-Welcome to Hell
Judas Priest-Screaming for Vengeance
Morbid Angel-Blessed are the Sick
Iced Earth-Night of the Stormrider
Black Sabbath-Black Sabbath
i za chuja sie nie moge zdecydowac ktora z nich najlepsza
Exodus-Bonded by Blood
Slayer-South of Heaven
Nevermore-Dreaming Neon Black
Venom-Black Metal
Iron Maiden-The Number of the Beast
druga

Venom-Welcome to Hell
Judas Priest-Screaming for Vengeance
Morbid Angel-Blessed are the Sick
Iced Earth-Night of the Stormrider
Black Sabbath-Black Sabbath
i za chuja sie nie moge zdecydowac ktora z nich najlepsza
08-17-2005, 12:00 PM
"Zos Kia Cultus" .Nie wiem dlaczrgo, po prostu zajebiście mi się podoba 8) .
09-08-2005, 08:39 AM
maharet napisał(a):"Zos Kia Cultus" .Nie wiem dlaczrgo, po prostu zajebiście mi się podoba 8) .
Kultowa Zoska

W temacie: "Angel Dust" Faith No More. Sila wyrazu tej plyty miazdzy wszystkie plyty metalowe, jakie znam... I ten glos Mike Pattona... Miodek na uszy! Ew. plyty Anthraxu tez swietne.
09-08-2005, 11:07 AM
Quostek napisał(a):maharet napisał(a):"Zos Kia Cultus" .Nie wiem dlaczrgo, po prostu zajebiście mi się podoba 8) .
Kultowa Zoska? Black' owcy nie potrafia grac, a juz zwlaszacza Behemoth...
W temacie: "Angel Dust" Faith No More. Sila wyrazu tej plyty miazdzy wszystkie plyty metalowe, jakie znam... I ten glos Mike Pattona... Miodek na uszy! Ew. plyty Anthraxu tez swietne.
idioto pewnie nawet nie wiesz co znaczy ta nazwa .skoro blackowcy nie potrafia grac to moze zaszczycisz nas swoimi mp3?
09-08-2005, 11:11 AM
wiadomo, Inferno wcale nie potrafi grać na bębnach, gdzie tam 

09-09-2005, 07:00 AM
Tomash napisał(a):wiadomo, Inferno wcale nie potrafi grać na bębnach, gdzie tamInferno jest dobry, ale reszta skladu robi bezmyslna sieke...
09-09-2005, 12:42 PM
Quostek napisał(a):Kultowa Zoska? Black' owcy nie potrafia grac, a juz zwlaszacza Behemoth...
A to Behemoth gra bm? Na dodatek na Zos Kia Cultus? ;>
09-09-2005, 01:37 PM
Dżemik napisał(a):Sa klasyfikowani jako kapela blackowa, bo ich muzyka jest "bogatsza" ( taa, jasne, chyba w gówno) niz Death metal.Quostek napisał(a):Kultowa Zoska? Black' owcy nie potrafia grac, a juz zwlaszacza Behemoth...
A to Behemoth gra bm? Na dodatek na Zos Kia Cultus? ;>
09-09-2005, 01:40 PM
a to ci dopiero!
09-09-2005, 04:04 PM
hmmmm... chyba się nie wypowiadałem w tym temacie
Tak więc "Vitriol" zespołu Fear My Thoughts 

09-09-2005, 05:12 PM
Tak sobie przeglądam forum i zastanawiam się kto jest większym debilem - Haterox czy może jednak Qstek(czy jak mu tam)...
09-09-2005, 05:15 PM
Necro Desecrator napisał(a):Tak sobie przeglądam forum i zastanawiam się kto jest większym debilem - Haterox czy może jednak Qstek(czy jak mu tam)...
mozna by zrobic ankiete, mysle ze bylaby zazarta walka

09-09-2005, 05:26 PM
Nevermore napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Tak sobie przeglądam forum i zastanawiam się kto jest większym debilem - Haterox czy może jednak Qstek(czy jak mu tam)...
mozna by zrobic ankiete, mysle ze bylaby zazarta walka
Nie inaczej.Uważam przeto ,ze nie należy ich banować gdyż ,jak mniemam,chłopców stać na dużo więcej(chociaż i tak niechaj bedzie chwała inwencji Hateroxa w zakładaniu tematów!).Jak dotąd, nie doświadczyliśmy jeszcze ich ,,mocy" w całej swej okazałości,a mogłoby to być interesujące...