Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsza z najlepszych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Naz napisał(a):[Obrazek: 13_v.jpg]

Cudo! Każda płyta Theriona jest świetna. Ale Vovin jest u mnie na pierwszym miejscu.

Też bardzo lubie tą płytke, fajna jest =]
Dużo jest ciekawych płyt, za zługo by wymieniać Wink
Iron Maiden- Seventh Son Of A Sevent Son

CUDO
Naz napisał(a):[Obrazek: 13_v.jpg]

Cudo! Każda płyta Theriona jest świetna. Ale Vovin jest u mnie na pierwszym miejscu.

bardzo lubie ich ogolnie bardzo mi przypadla do gustu plyta Symphony Masses: HO DRAKON HO MEGAS ale kazda ich plyta jest bardzo dobra
btw.Naz nie masz gdzies przypadkiem ksywki Piecyk ?
Marilyn Manson (rzecz jasna Big Grin ) i ,,The golden age of grotesque'' jest po prostu boskie klimaty wodewili z okresu międzywojennego połączone z ostrą muzyką-->przy tym czuje że żyje. Szkoda, że nie mam wersji z filmem(w sklepie już nie było)
Słuchajcie, jeżeli chcecie rozmawiać o tym czy Korn jest do dupy czy nie, albo czy SoaD jest komercyjne lub nie - to macie od tego PM. Tam możecie się bluzgać do woli.

Ale jeżeli jeszcze raz zobaczę jak ktoś rzuca mięsem, albo zbacza z tematu, to obiecuję, że temat zamknę - i nie tyczy się to tylko tego topica.

Dotarło?

Jak nie dociera, to w najbliższym czasie postaram się o to aby w końcu dotarło.
artystycznie:
[Obrazek: B000002JPA.01._SCLZZZZZZZ_.jpg]
kop:
[Obrazek: Kreator.jpg]

i wszystko jasne... choć bardzo było ciężko...
Pink Floyd- The Wall

Zdecydowanie najlepsza plyta w historii- przefkladam ja nawet nad "Drk side of the moon" glownie ze wzgledu na:
1. Comfortably Numb i njalepsze moim zdaniem solo gitarowe w calej historii...
2. Run Like Hell- troch ostrzejszy klimata nadal czyuc, ze to PF
3. Mother- Ballada cudowna, przy krotkiej solowce po slowach :Of course mother will help you bulid the wall" i samych slowach lza sie w oku kreci
4. No i oczywiscie wszystkie czesci Another Brick in The Wall (w sczegolnosci III- "Don't think I need anythin' at all") i znamienne slowa na zakonczenie kazdej czesci- "All in all it was just another bricks in the Wall"

Poza tym Koncept Album i to sie liczy (Aczkolwiek DSoTM niby tez nim bylo :>)

Troche sie rozpisalem, ale chyba wszyscy mnie przynajmniej pojeli :>
nie sa to ulubione plyty ale jedne z wielu ulubionych...

studyjna:

Guns n Roses --->Appetite for destruction

bez watpienia jedna z najlepszych plyt lat 80'...przy kazdym sluchaniu wciaz swieza i wciaz dajaca kopa...mysle ze jakby Gunsi ja wydali "teraz" to by odniosla taki sam sukces jak w latach 80'...

koncertowa:

Red Hot Chili Peppers ---> Live in Hyde Park

poprostu genialna...nic dodac nic ujac...
Hmm... ulubiona plyta .. ciezko bedzie Tongue ... ale chyba "Led Zeppelin III" za ta akustyka , harmonie i spokój ahh kocham to Rolleyes
Szczerze to trudno będzie... narzuca mi się Death, kilka Iron Maiden, może jeden Manowar... ale niech będzie:

[Obrazek: TheSoundOfPerseveranceCover.jpg]
A ja banalnie Smile Smile
Black Sabbath - Black Sabbath - absolutna klasyka
dla mnie wskazanie tylko jednej jedynej najlepszej plyty jest absolutnie niemozliwe chociazby dlatego ze musialbym sie zdecydowac na jakas +/- stylistyke i jakis powiedzmy kawalek emocji...
jezeli wyszloby jakies kilkuplytowe wydawnictwo obejmujace pole od ciszy do noise'owej przemocy i reprezontowalo w kazdej czesci wysoki poziom moznaby je uznac za najlepsze, a tak po prostu nie da rady...
za duzo swietnych rzeczy - kazda inna a wcale przez to nie gorsza...
Jedna z moich ulubionych i tych, który nigdy mi się nudzą, to "Mój dom" Iry, zaraz po niej "Pierwsze wyjście z mroku" Comy
Beast King napisał(a):"Pierwsze wyjście z mroku" Comy

Bardzo fajna płytka moja ulubiona piosenka z niej "Chaos kontrolowany"
Ja właściwie nie znam się zbytnio na rockowej muzyce, ale coś ulubionego mam....chyba "Brave New World" Ironów, z polskich chyba Hunter-"T.E.L.I."
Stron: 1 2 3 4 5 6 7