Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsza z najlepszych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7

Anonymous

heh, tak ale nie chcieliśmy pozostawić jej samej z tematem. :p
Nordavind a dlatego że bardzo lubie tą płytę bo jedyna 8) Big Grin
Paradise Lost - "Gothic"
Coś jest w dźwiekach tych gitarach....... Embarrassed
Hammerfall "Glory To The Brave"
Dlaczego?
Bo od tego się poważnie zaczęło.
Ech wspomnienia...
ostatnio olśnił mnie "The Book of Heavy Metal" DREAM EVILa.. świetny melodyjny heavy - to mnie w TO wciągnęło Wink

[Obrazek: dreamevil_book.jpg]
Ramones - Ramones ...

Powod Prosty ... Chain Saw Fajno Sie Zaczyna ... Powaznie ... Pierwsza Plytka Ramones ...
Pewna znaczy nie musze sie dlugo zastanawiac ale podam dwie plytki dwoch zespolow jedna z nich to pierwsza plyta KoRn-a(KoRn) a druga to "Toxicity" Systemow kolejnosc tu nie gra zadnej roli ale sposrod nich nie umiem wybrac!!

Anonymous

BoRyS napisał(a):Pewna znaczy nie musze sie dlugo zastanawiac ale podam dwie plytki dwoch zespolow jedna z nich to pierwsza plyta KoRn-a(KoRn) a druga to "Toxicity" Systemow kolejnosc tu nie gra zadnej roli ale sposrod nich nie umiem wybrac!!
a dlaczego? bo korn to numetalowe, pozerskie gówno... a Systemu to... yyyy nie będę komentował Idea
Cytat:a dlaczego? bo korn to numetalowe, pozerskie gówno... a Systemu to... yyyy nie będę komentował Idea

Stary Nie Musisz Besztac Tak Od Razu ... Mis podoba Korn I Soad ... Popatrz Na Temat Tego Topicu ... I Wkurwia Mnie takie Cos ... Ze Ty Nie Sluchasz I Juz To Do Dupy Jest ...
\\\ AlucarD /// napisał(a):Stary Nie Musisz Besztac Tak Od Razu ... Mis podoba Korn I Soad ... Popatrz Na Temat Tego Topicu ... I Wkurwia Mnie takie Cos ... Ze Ty Nie Sluchasz I Juz To Do Dupy Jest ...
Ej, to Ty nie wiesz, że zdanie Demona jest niepodważalne i że NIKT nie ma prawa z nim polemizować? Wink Nie no, tak poważnie, to też zaczyna mnie to wkurzać. Tylko wiesz, on wyraża SWOJĄ OPINIĘ Wink
To to ja wiem, ale moim zdaniem opinia to jest takie cos jak :" ja nie slucham korna i soad bo mi sie taki rodzaj muzyki nie podoba". A Demon zwykl pisac "***********************". Troche szacunku dla innych forumowiczow.
(Czuję że zostane wysmiana Sad ) Moją ulubioną płytą jest Midian CoF...
Była to pierwsza płyta Kredek jaką usłyszałam i zrobiła na mnie zajebiste wrażenie...Jak dla mnie bajka. Big Grin
a moją (może nie ulubioną, ale płytą do której nadal często wracam już od kilku dobrych lat, mimo że od dłuższego czasu gustuję raczej w blacku) jest ......Uwaga uwaga: "Seventh Son of a Seventh Son" Maidenów TongueTongue wspaniały koncept album Surprised
\\\ AlucarD /// napisał(a):To to ja wiem, ale moim zdaniem opinia to jest takie cos jak :" ja nie slucham korna i soad bo mi sie taki rodzaj muzyki nie podoba". A Demon zwykl pisac "***********************". Troche szacunku dla innych forumowiczow.
No dzieki za poparcie!Sluchaj demon czy jak ci tam nie lubisz KoRn-a spoko mówisz ze to gówno luzik (juz nie raz to slyszalem)ale pozerskie??? tego to nie zczailem wytlumacz dlaczego KoRn to pozerzy? i bez besztow prosze ja nie mam zmiaru tu nikogo wyzywac wiec niechaj i mnie wyzywa!!
Mi sie korn podoba ... zwlaszcza, nie wiem jak to nazwac, to takie mrabammabramba Big Grin niejakiego J. Davisa
Stron: 1 2 3 4 5 6 7