Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...
TEksty wszystkie sobie tlumacze we wsanym zakresie, najczesciej ze sluchu

Jest to kolejny powod, dla ktorego lubie ten zespolik- rpzumiem, oczym spiewaja, w przeciwienstwoe do tworcow anglojezycznych...
ReTuRn napisał(a):Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...
A mnie to w niej właśnie najbardziej przyciąga
Teksty maja po prostu świetne, też tłumaczę sobie ze słuchu

Mi się podobają wszystkie twórczości Rammsteina. Mają ten swój taki specyficzny klimat no i są super! Co do płyty 'Reise Reise' bardzo mi się podoba. Jest taka inna niż pozostałe a piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD
Linndemannka napisał(a):piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD
Cóż... u mnie prędzej wywołuje doła niż pomaga...
Co cóż u każdego 'Ohne dich' wywołuje cos innego

Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka, a przy tym prosto ja zagrac

ReTuRn napisał(a):Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka
Muszę przyznać rację

Nie można się niezgodzić

Ogółem na płytce 'Reise Reise' mają fajne piosenki. Na przykład takie 'Mein Teil' Super piosenka jak i teledysk

Zasadnicza wada to jednakze malo 'ostrych' kawalkow... No i ulozenie piosenek tez jest nie najlepsze (Mein Teil lepeij gdzies w srodku, gdzie brakuje takich niszczacych dzwiekow, "Ohne Dich" nie przy "Amour"- dwa balladowe kawalki jedne, za drugim...)
Tu się zgodzę. Mogłoby byc więcej mocniejszych utworków, ale nie wybrzydzajmy xD Chłopcy mogli zrobić coś gorszego xD Cieszmy się z tego co mamy xDDDD
I jeszcze jedna sprawa. Wiem że się czepiam szczegółów ale prosze o zmienienie nazwy w temacie z 'Ramsztajn' na 'Rammstein' xD Ale jestem czepialska xD
Nie wiem ... jak dawniej lubilem Rammstein'a ... takl teraz oodrzuca mnie ... jakos za duzo go w TV

Jak dla mnie oni zawsze byli najlepsi. Jesienią ma wyjść ich nowy album na którym będą mocniejsze kawałki niż 'Mein Teil' Nie moge sie doczekać
a później robią sobie roczne wakacje xD
NA
www.rammstein.pl da sie przeczytac, ze beda tam zdecydowanie agresywniejsze kawalki, ktore nie pasowaly do atmosferki "Reise, reise". Ponadto plyta ma w jakis sposob nawiazywac do RR. Mam nadzieje, ze nie zawioda naszych oczekiwan...