Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Reise Reise czyli nowy Ramsztajn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...

TEksty wszystkie sobie tlumacze we wsanym zakresie, najczesciej ze sluchu Smile Jest to kolejny powod, dla ktorego lubie ten zespolik- rpzumiem, oczym spiewaja, w przeciwienstwoe do tworcow anglojezycznych...
ReTuRn napisał(a):Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...

A mnie to w niej właśnie najbardziej przyciąga Smile

Teksty maja po prostu świetne, też tłumaczę sobie ze słuchu Smile
Mi się podobają wszystkie twórczości Rammsteina. Mają ten swój taki specyficzny klimat no i są super! Co do płyty 'Reise Reise' bardzo mi się podoba. Jest taka inna niż pozostałe a piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD
Linndemannka napisał(a):piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD

Cóż... u mnie prędzej wywołuje doła niż pomaga...
Co cóż u każdego 'Ohne dich' wywołuje cos innego Big Grin
Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka, a przy tym prosto ja zagrac Smile
ReTuRn napisał(a):Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka
Muszę przyznać rację Smile
Nie można się niezgodzić Big Grin
Ogółem na płytce 'Reise Reise' mają fajne piosenki. Na przykład takie 'Mein Teil' Super piosenka jak i teledysk Smile
Zasadnicza wada to jednakze malo 'ostrych' kawalkow... No i ulozenie piosenek tez jest nie najlepsze (Mein Teil lepeij gdzies w srodku, gdzie brakuje takich niszczacych dzwiekow, "Ohne Dich" nie przy "Amour"- dwa balladowe kawalki jedne, za drugim...)
Tu się zgodzę. Mogłoby byc więcej mocniejszych utworków, ale nie wybrzydzajmy xD Chłopcy mogli zrobić coś gorszego xD Cieszmy się z tego co mamy xDDDD

I jeszcze jedna sprawa. Wiem że się czepiam szczegółów ale prosze o zmienienie nazwy w temacie z 'Ramsztajn' na 'Rammstein' xD Ale jestem czepialska xD
Nie wiem ... jak dawniej lubilem Rammstein'a ... takl teraz oodrzuca mnie ... jakos za duzo go w TV Tongue
Przestali byc 'True'...
Jak dla mnie oni zawsze byli najlepsi. Jesienią ma wyjść ich nowy album na którym będą mocniejsze kawałki niż 'Mein Teil' Nie moge sie doczekać Big Grin
a później robią sobie roczne wakacje xD
NA www.rammstein.pl da sie przeczytac, ze beda tam zdecydowanie agresywniejsze kawalki, ktore nie pasowaly do atmosferki "Reise, reise". Ponadto plyta ma w jakis sposob nawiazywac do RR. Mam nadzieje, ze nie zawioda naszych oczekiwan... Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7