Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Reise Reise czyli nowy Ramsztajn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
ale na podstawie twoich wypowiedzi mozna juz cos wywnioskowac Laughing Laughing Laughing Laughing

Anonymous

dobra na całej muzyce się nie znam, bo np. inne rodzaje niż metal mnie nie interesują... Laughing Laughing Laughing
a to co ty myślisz o tym co ja pisze mnie nie obchodzi... Laughing
komus przeszkadza korn ?
mnie moze nie przeszkadza po prostu go nie lubie i tyle

do Demona: a mi wcale nie zalezy na tym zeby cie to obchodzilo Surprised Surprised Smile Smile Big Grin Big Grin
Kocham Rammsteina i "Amerika" strasznie mi się podoba, ale "Mutter" nic nie przebije- to jest wyczyn nie do powtórzenia.
eeeeeee tam Smile mutter jest zajefajna, ale dla mnie herzelied to "namber łan" Big Grin . nowa płytka całkiem, całkiem Smile
wszystkie sa rownie zajebiste
W sumie racja Big Grin
hier_kommt_die_sonne napisał(a):wszystkie sa rownie zajebiste
Jak dla mnie wszystkie są równie Cienkie! Surprised
raczej ze cienkie i nie inaczej.Ja nieprzepadam za Ramsztajnem... dziekuje..
Ramsztajn ma z 'Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial' tyle wspólnego, co moja ciocia ze stolcem Busha. Są tu w ogóle jacyś moderatorzy?

I odnośnie samego tematu. KUPA GÓWNA. Nie użyje słowa 'komercha', ale powiem, że chłopaki idą z trendem. AMERIKA, AMERIKA... nie ma to jak nawrzucać, w końcu to popularne jest, nie ziomy?
Cytat:
Cytat:I odnośnie samego tematu. KUPA GÓWNA. Nie użyje słowa 'komercha', ale powiem, że chłopaki idą z trendem. AMERIKA, AMERIKA... nie ma to jak nawrzucać, w końcu to popularne jest, nie ziomy?

Najpierw posłuchaj sobie dokładnie tekstu "Amerika" (o ile go wogóle rozumiesz), a potem przestań chrzanić takie głupoty.
To Rammstein nie gra industrialu?? A myślałam. I takie opinie słyszałam, iz grają muzykę tegoż rodzaju. Jak to w końcu jest? Co oni w takim razie grają?? Przecież to nie jest zwykły metal :?
Pandora napisał(a):Cytat:
Najpierw posłuchaj sobie dokładnie tekstu "Amerika" (o ile go wogóle rozumiesz), a potem przestań chrzanić takie głupoty.

Nie powiesz mi chyba, że 'Amerika' nie ma charakteru sarkastycznego i ironicznego?

gabrysia napisał(a):To Rammstein nie gra industrialu?? A myślałam. I takie opinie słyszałam, iz grają muzykę tegoż rodzaju. Jak to w końcu jest? Co oni w takim razie grają?? Przecież to nie jest zwykły metal

Metalu nie grają.
Jak chcesz industrialu, to posłuchaj 'Suicide Commando'.
Pandora napisał(a):"Augustus"
Pandora napisał(a):Cytat:

Nie powiesz mi chyba, że 'Amerika' nie ma charakteru sarkastycznego i ironicznego?

Widzisz i tu się nasuwa problem bo nie jest.

Till(wywiad z Teraz Rock 10/10/04 napisał(a):Tak, wymowatego utworu nie ma nic wspólnego z krytyką Stanów Zjednoczonych jako kraju. To po prostu wyliczenie faktów, które mają miejsce w USA i wywierają wpływ na cały świat...

Reasumując tekst Amerika" do sarkastycznych nie należy
Stron: 1 2 3 4 5 6 7