Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Reise Reise czyli nowy Ramsztajn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przesłuchałem tą płyte i muszę powiedzieć ze mi sie podoba, utwory łatwo wpadają w ucho , przyjemnie jej słucha...lecz w utworze "Moskau" te głosy dziewczyn... ...jak TATU :/ Big Grin lecz ogólnie ok...
jak widać hardcorowym metalom nie obcy ten duet pochlastanych lesbijek made in russia Confusedhock:
Tobie tez nieobcy..Wink)) jednak słyszales tą plotke ze nieby są less.Smile)))

PS: Słyszało sie to tu to tam..Wink)

ale to nie temat o tatu ale o ramsztajnie Smile więc powróćmy do niego .... jeżeli jest jeszcze co omawiać, ja może zarzuce od siebie że Main Teil ma fajny teledysk Smile
Za ta piosenkę ''Amerika'' to im sie Hitler w grobie przewraca... Laughing Big Grin

Hethell
to ja jeszcze dodam ze mi sie niepodoba teledysk "Amerika".. Mad ,a "Main Teil " niemiałem okazji oblukać..

Anonymous

teledyski mogą być... muzyka taka o... niezła ale też niepowalająca
Heh Mein Teil... cała piosenka jest ekstremalna(teledysk, temat i strój gitar Tongue).

Amerika ma ciekawy teledysk.

Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.
ramsztajn tera stroi na drop C
Heh teraz to wiem ale jak próbowałem wcześniej zagrać na normalnym strojeniu to za cholerę nie wychodziło. Ale teraz jest dobrze 8)
davet napisał(a):Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.

wlasnie, jak po rosyjsku to nie znaczy ze od razu tatu.
no a jak piosenka o moskwie no to trzeba bylo tam dac jakis pszyklad jezyka no nie
Coca-cola sometimes war!
Laughing Laughing Laughing
Dla mnie Ramstein to totalny Shit...
Po 1 nie lubie niemieckeigo
Po 2 Grają kiepską muze i są komercyjni Laughing
Po 3 Nie wnoszą nic ciekawego (jak dla mnie)

Amen Angry
tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))
- za język niemiecki
- za ich styl (niepodba mi sie)
- za piosenki
- za teledyski
- za wszystko inne
RAMMS+EIN niezdał egzaminu , przykro mi...

kto pierwszy zacznie bluzgać..?? ze tak uwazam..? no pokoleji..))
psychosis napisał(a):tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))

Podaj mi przykłady w którym miejscu Rammstein jest bardziej komercyjny od innych zespołów. Poza tym z twojej wypowiedzi wynika że dla Ciebie
zespół wtedy jest ciekawy jeżeli wnosi coś nowego(ja wiem te chóry i klawisze Smile )

psychosis napisał(a):- za teledyskic

Widać mało teledysków widziałeś.

psychosis napisał(a):- za wszystko inne

Rzeczywiście to był dobry argument.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7