Przeczytaj to!!!
Co o tym sądzicie?
Ja osobiście myśle, że jest to bezsens zamiast wziąść sie za kiboli i za morderców to takie pierdołki wymyślają!...
Pan Minister najwyraźniej lubi różowe kolorki

...
O ja pierdole

niech panowie z rządu se porządzą, póki mogą bo do roku ludzie ich po prostu zajebią... jak pisałem jeszcze zatęsknimy za SLD, i to szybciej niż myślimy :/
Tomash napisał(a):[...] jak pisałem jeszcze zatęsknimy za SLD, i to szybciej niż myślimy :/
niestety...

kaczory do niczego dobrego nas nie prowadzą...
próba egzekucji tego prawa może się skończyć źle dla próbujących je wyegzekwować. Przynajmniej moi znajomi chodzący w wojskowej odzieży do lubiących policję nie należą...
Ale bez jaj... to będzie mniej wiecej tak samo egzekwowane jak zakaz fotografowania na dworcach pkp(wiedzieliści w ogóle o tym?), a na bank będzie to troszke kosztować, bo przecież trzeba wydać odpowiednie rozporządzenia itd.
Moim zdaniem totalna głupota :? Nie rozumiem co im przeszkadza, że któs sobie założy jakąś odzież wojskową. I tak jak to zostało wspomniane wyżej lepiej niech sie wezmą za bandziorów itp.
Skomentuję to tak:

. Ale trochę przykro się robi, że nowy rząd składa się z takich samych idiotów jak poprzednio.
Cytat: Jak zatem odróżnić co wojskowe a co cywilne? Najłatwiej podobno - po odgłosie darcia. Jednak dopóki ciuch będzie cały, nie będzie wiadomo czy jest legalny.
^
miazga!
Taa, już to widzę... zakaz nosznia glanów? To się skończy źle dla idioty, który go wydał...

A kostki też zabronią nosić??

Ja nie mogę, wiedziałam, że w końcu kaczorom odbije, ale nie podejrzewałam, że aż tak szybko.
Nie żebym bronił kaczek, ale z tego co wyczytałem w gazecie to rozporządzenie wydano jeszcze za starego rządu. W rękach tego leży za to zmiana tego durnego przepisu, niech się panowie na stołkach popiszą i pokażą że nie są skończonymi idiotami.
A glanów raczej nie zakażą nosić bo jeszcze nie widziałem wojaka w glanach, to już prędzej się dopieprzą za noszenie desantów.

E tam.. Za bardzo sie przejmujecie.. I tak na bank bedzie to martwa litera.. Zreszta leje na to.. :] Wiekszosc moich ciuchow to wojskowe fatalaszki.. Goly przeciez chodzic nie bede..
ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysł

Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysł 
Prawdopodobnie autor tematu.