11-25-2005, 06:55 PM
11-25-2005, 07:17 PM
-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysłPrawdopodobnie autor tematu.
A nie, bo ja. Denerwuja mnie te hordy ludzików z kostkami. Wogóle nie wiem co takiego wspaniałego w tej modzie :>
11-25-2005, 07:21 PM
Nivo napisał(a):-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysłPrawdopodobnie autor tematu.
A nie, bo ja. Denerwuja mnie te hordy ludzików z kostkami. Wogóle nie wiem co takiego wspaniałego w tej modzie :>
Kostki i glany sa TRV !! Prawdziwe metalowe ciuchy !
11-25-2005, 08:03 PM
Ambivalent napisał(a):Nivo napisał(a):-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysłPrawdopodobnie autor tematu.
Kostki i glany sa TRV !! Prawdziwe metalowe ciuchy !
Chvja tam, nie trv. Chcesz mieć prawdziwie metalowe ciuchy - idź do blacharza.

11-25-2005, 08:07 PM
cholera
ja bym musiał goły chodzić
co za idiotyzm
ale i tak się nei martwię, bo to jest wręcz niewykonalne (wnóż też
) 

11-25-2005, 08:20 PM
Nigdy nie chodziłem po wojskowemu..
od jutra zacznę...
od jutra zacznę...
11-25-2005, 09:15 PM
Naprawde zastanawia mnie jak beda to egzekwowac, szczegolnie ,ze na razie liczba policjantow ma sie nie zwiekszycz
Swoja droga ciekawe kiedy PiSory zabiara sie za metalowa muzyke i koncerty ? W koncu jest to przeciez anty-chrzescijanskie, demoralizujace i bedace w sprzecznosci z nasza narodowa katolicka tradycja oraz moralnoscia...

Swoja droga ciekawe kiedy PiSory zabiara sie za metalowa muzyke i koncerty ? W koncu jest to przeciez anty-chrzescijanskie, demoralizujace i bedace w sprzecznosci z nasza narodowa katolicka tradycja oraz moralnoscia...
11-25-2005, 09:28 PM
Zamiast srać w gacie i pierdolić głupoty lepiej byście do dziennika ustaw zajrzeli :>
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1827.htm
11-25-2005, 09:33 PM
Beast King napisał(a):Chodzi o to, że ta ustawa to istny popis idiotyzmu.
Chyba niestety przyjdzie nam się do takich poPiSów przyzwyczaić...
11-25-2005, 09:33 PM
Na tej liście brakuje jeszcze gaci 

11-25-2005, 09:37 PM
mundur polowy wzór 93 (z nadrukiem pantera)= bluza + gacie.
11-25-2005, 09:43 PM
Teraz to aż strach wychodzić w takim ubraniu, bo można przypadkiem wrócić bez niego
A gorzej jak tych wojskowych ciuszków będziemy mieli wiecej na sobie 

11-25-2005, 09:57 PM
Wojskowe ciuszki --> słuzba ojczyźnie.
Tak winno być.
Tak winno być.
11-25-2005, 10:35 PM
ja nie chce nic mówić ale ja mam emerytowanego zawodowego w domciu
i z ciekawosci spoytałem sie odnoscnie tej ustway i dowiedziałem sie ze to chodzi o typowe ("oryginalne") ciuchy wojskowe i akcesoria. czyli mundur, płaszcz, koszula, plecaki (nie kostki tylko oryginalny wzór (nie ma takich w sprzedarzy dla cywilów)) berety, czapki, pagony, naszywki, flagi. - natomiast buty raczej nie... i spodnie bojówki (moro) tez raczej nie.
Ta ustawa ma na celu wyeliminowanie oryginalnych ciuchów z zycia codziennego.

Ta ustawa ma na celu wyeliminowanie oryginalnych ciuchów z zycia codziennego.
11-26-2005, 12:50 AM
Czytając wypowiedzi forumowego matolstwa człowiek załąmuje ręce.... to po chuja ja kurde to wklejałem i pisałem....:
A ten nieczytaty tu wyskakuje z "mądrością".
Jego Magnificencja Mości Wielmożny Vomitor napisał(a):Zamiast srać w gacie i pierdolić głupoty lepiej byście do dziennika ustaw zajrzeli :>
A ten nieczytaty tu wyskakuje z "mądrością".