Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ciuszki Wojskowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
nie to nie ja! też sie zastanawiam kto to dał
-lilith- napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysł Laughing
Prawdopodobnie autor tematu.

A nie, bo ja. Denerwuja mnie te hordy ludzików z kostkami. Wogóle nie wiem co takiego wspaniałego w tej modzie :>
Nivo napisał(a):
-lilith- napisał(a):

A nie, bo ja. Denerwuja mnie te hordy ludzików z kostkami. Wogóle nie wiem co takiego wspaniałego w tej modzie :>

Kostki i glany sa TRV !! Prawdziwe metalowe ciuchy !
Ambivalent napisał(a):
Nivo napisał(a):
-lilith- napisał(a):

Kostki i glany sa TRV !! Prawdziwe metalowe ciuchy !

Chvja tam, nie trv. Chcesz mieć prawdziwie metalowe ciuchy - idź do blacharza. Smile Chodzi o to, że ta ustawa to istny popis idiotyzmu.
cholera Big Grin ja bym musiał goły chodzić Big Grin co za idiotyzm Tongue ale i tak się nei martwię, bo to jest wręcz niewykonalne (wnóż też Big Grin ) Laughing
Nigdy nie chodziłem po wojskowemu..

od jutra zacznę...
Naprawde zastanawia mnie jak beda to egzekwowac, szczegolnie ,ze na razie liczba policjantow ma sie nie zwiekszycz Question

Swoja droga ciekawe kiedy PiSory zabiara sie za metalowa muzyke i koncerty ? W koncu jest to przeciez anty-chrzescijanskie, demoralizujace i bedace w sprzecznosci z nasza narodowa katolicka tradycja oraz moralnoscia...
Zamiast srać w gacie i pierdolić głupoty lepiej byście do dziennika ustaw zajrzeli :>

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1827.htm
Beast King napisał(a):Chodzi o to, że ta ustawa to istny popis idiotyzmu.

Chyba niestety przyjdzie nam się do takich poPiSów przyzwyczaić...
Na tej liście brakuje jeszcze gaci Laughing
mundur polowy wzór 93 (z nadrukiem pantera)= bluza + gacie.
Teraz to aż strach wychodzić w takim ubraniu, bo można przypadkiem wrócić bez niego Laughing Wink A gorzej jak tych wojskowych ciuszków będziemy mieli wiecej na sobie Laughing
Wojskowe ciuszki --> słuzba ojczyźnie.

Tak winno być.
ja nie chce nic mówić ale ja mam emerytowanego zawodowego w domciu Big Grin i z ciekawosci spoytałem sie odnoscnie tej ustway i dowiedziałem sie ze to chodzi o typowe ("oryginalne") ciuchy wojskowe i akcesoria. czyli mundur, płaszcz, koszula, plecaki (nie kostki tylko oryginalny wzór (nie ma takich w sprzedarzy dla cywilów)) berety, czapki, pagony, naszywki, flagi. - natomiast buty raczej nie... i spodnie bojówki (moro) tez raczej nie.

Ta ustawa ma na celu wyeliminowanie oryginalnych ciuchów z zycia codziennego.
Czytając wypowiedzi forumowego matolstwa człowiek załąmuje ręce.... to po chuja ja kurde to wklejałem i pisałem....:

Jego Magnificencja Mości Wielmożny Vomitor napisał(a):Zamiast srać w gacie i pierdolić głupoty lepiej byście do dziennika ustaw zajrzeli :>

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1827.htm

A ten nieczytaty tu wyskakuje z "mądrością".
Stron: 1 2 3