Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: walęwtyłki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Waletynki...hmmm niemam nic przeciwko. czasem jest to oderwaniem od zeczywistoci. Dla mnie to dzien jak co dzien. Nic specjalnego sie niedzieje. Jedyny problem to to ze juz niemam pomyslow na prezety Sad Jak sie ma kogos to wypada kupic upominek. Zwlaszcza jak od swojej poloweczki sie juz dostalo prezet walentynkowy Smile Pieknego szczurka Smile tez byscie chcieli takie prezety co Tongue Big Grin
Heh, ja w tym roku niestety już nie bede obchodził walentynek Surprised Big Grin... ale pocieszeniem jest fakt, że sie troche kasy zaoszczędzi Laughing
Syska napisał(a):Pieknego szczurka Smile tez byscie chcieli takie prezety co Tongue Big Grin
wolałabym to, albo płytę zamiat takiego niegdysiejszego kulfoniastego tygrysa na pół metra
Syska napisał(a):Waletynki...hmmm niemam nic przeciwko. czasem jest to oderwaniem od zeczywistoci. Dla mnie to dzien jak co dzien. Nic specjalnego sie niedzieje. Jedyny problem to to ze juz niemam pomyslow na prezety Sad Jak sie ma kogos to wypada kupic upominek. Zwlaszcza jak od swojej poloweczki sie juz dostalo prezet walentynkowy Smile Pieknego szczurka Smile tez byscie chcieli takie prezety co Tongue Big Grin
e swojego szczura sama sobie przynioslam Surprised
Syska napisał(a):Waletynki...hmmm niemam nic przeciwko. czasem jest to oderwaniem od zeczywistoci. Dla mnie to dzien jak co dzien. Nic specjalnego sie niedzieje. Jedyny problem to to ze juz niemam pomyslow na prezety Sad Jak sie ma kogos to wypada kupic upominek. Zwlaszcza jak od swojej poloweczki sie juz dostalo prezet walentynkowy Smile Pieknego szczurka Smile tez byscie chcieli takie prezety co Tongue Big Grin

lepiej niech Ci kupi jakis slownik ortograficzny.
Kurvva a Ci sie szczurami obdarowywuja Wink
statekx napisał(a):Kurvva a Ci sie szczurami obdarowywuja Wink

no co kochany stworek Smile
zapewne ma ma ufarbowaną sierść na ruzowo z białymi serduszkami

Szyszak napisał(a):Tja, ale jak na swieta zapierdalaja mikolaje to wszystko jest ok. ;p

no toć kvrwa że ołkej! Wszak jestem jednym z nich Angry Jako że zima jeszcze nie puściła to w ten łikend jeszcze mieszkańców Aryjskiegostoku pomęcze świątecznym nastrojem i zapadne do nich w czerwonym duźiulku z białym puszkiem (ale bez serduszek) Angry
Cytat:zapewne ma ma ufarbowaną sierść na ruzowo z białymi serduszkami
tu mnie rozwaliles Big Grin skad to wiedziales ;>
a tak serio to jest sliczny bialo czarny Smile
Vomitor napisał(a):http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=730195

Cytat:Badacze nie liczą jednak, że kampanie społeczne na ten temat przyniosą istotne efekty. Znacznie lepsze skutki dałoby opracowanie skutecznej szczepionki przeciw meningokokom i powszechne szczepienia młodzieży
genialne podsumowanie przewidujące olanie całej informacji przez czytelników :]
A w Danii tego swieta nie obchodza,n´moze niektorzy,ale nie ma wielkiego 'halo'...to tylko dla tych co o tym pamietaja...a swieto jak swieto,przynajmniej ma sie okazje do picia Laughing
Szczury są zajebiste, bo jak jakieś żarcie się pokruszy na ziemie, to wystarczy cwaniaka wypuścić z klatki, i już nie trzeba odkurzać Laughing Poza tym są bardzo mądre. Szkoda tylko że nie żyją zbyt długo.
Tomash napisał(a):Szczury są zajebiste, bo jak jakieś żarcie się pokruszy na ziemie, to wystarczy cwaniaka wypuścić z klatki, i już nie trzeba odkurzać Laughing Poza tym są bardzo mądre. Szkoda tylko że nie żyją zbyt długo.

wiesz przynajmniej sie nienamecze odkurzaniem Wink
a fakt nie zyja za dlugo 3-4 lata.
a sa wyjatkowo madreSmile szybko sie ucza i przywiazuja do czlowieka Smile
Stron: 1 2 3 4 5