Waletynki...hmmm niemam nic przeciwko. czasem jest to oderwaniem od zeczywistoci. Dla mnie to dzien jak co dzien. Nic specjalnego sie niedzieje. Jedyny problem to to ze juz niemam pomyslow na prezety

Jak sie ma kogos to wypada kupic upominek. Zwlaszcza jak od swojej poloweczki sie juz dostalo prezet walentynkowy

Pieknego szczurka

tez byscie chcieli takie prezety co

Heh, ja w tym roku niestety już nie bede obchodził walentynek

... ale pocieszeniem jest fakt, że sie troche kasy zaoszczędzi

Kurvva a Ci sie szczurami obdarowywuja

zapewne ma ma ufarbowaną sierść na ruzowo z białymi serduszkami
Szyszak napisał(a):Tja, ale jak na swieta zapierdalaja mikolaje to wszystko jest ok. ;p
no toć kvrwa że ołkej! Wszak jestem jednym z nich

Jako że zima jeszcze nie puściła to w ten łikend jeszcze mieszkańców Aryjskiegostoku pomęcze świątecznym nastrojem i zapadne do nich w czerwonym duźiulku z białym puszkiem (ale bez serduszek)

Cytat:zapewne ma ma ufarbowaną sierść na ruzowo z białymi serduszkami
tu mnie rozwaliles

skad to wiedziales ;>
a tak serio to jest sliczny bialo czarny

Vomitor napisał(a):http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=730195
Cytat:Badacze nie liczą jednak, że kampanie społeczne na ten temat przyniosą istotne efekty. Znacznie lepsze skutki dałoby opracowanie skutecznej szczepionki przeciw meningokokom i powszechne szczepienia młodzieży
genialne podsumowanie przewidujące olanie całej informacji przez czytelników :]
A w Danii tego swieta nie obchodza,n´moze niektorzy,ale nie ma wielkiego 'halo'...to tylko dla tych co o tym pamietaja...a swieto jak swieto,przynajmniej ma sie okazje do picia

Szczury są zajebiste, bo jak jakieś żarcie się pokruszy na ziemie, to wystarczy cwaniaka wypuścić z klatki, i już nie trzeba odkurzać

Poza tym są bardzo mądre. Szkoda tylko że nie żyją zbyt długo.
Tomash napisał(a):Szczury są zajebiste, bo jak jakieś żarcie się pokruszy na ziemie, to wystarczy cwaniaka wypuścić z klatki, i już nie trzeba odkurzać
Poza tym są bardzo mądre. Szkoda tylko że nie żyją zbyt długo.
wiesz przynajmniej sie nienamecze odkurzaniem
a fakt nie zyja za dlugo 3-4 lata.
a sa wyjatkowo madre

szybko sie ucza i przywiazuja do czlowieka