Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: walęwtyłki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Mowicie tak, jakbysmie nigdy w zyciu laski nie mieli.
Ehh...zero czułości w zatwardziałych metalach Laughing
Trochę nazbyt poważnie do tego podchodzicie. Wiadomo, że debile i ćwoki będą się lizać na ulicy, czule spoglądać w oczęta na przystankach autobusowych i mówić gorące: "tak bardzo cie kocham" przynajmniej 5 razy na minetę, ale dla normalnych, nieco inteligentniejszych ludzi jest to dzień, w którym spędzą parę miłych chwil z ukochaną/ukochanym. Nie widzę w tym niczego złego Smile
Pierdolę. <:
Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien Wink
Scully napisał(a):Pierdolę. <:
statekx napisał(a):Brzydale zawsze narzekaja na ten dzien Wink

:> i wszystko jasne
SuicideKaiten napisał(a):

Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:
Scully napisał(a):

Pierdolę = obojętne mi są stosy kiczowatego bezguścia, które zapychają mi skrzynkę <:

ta i co jeszcze... Laughing Wink
Ambivalent napisał(a):
Scully napisał(a):

LaughingLaughingLaughing Dobrze powiedziane Laughing
warsadal napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
Scully napisał(a):

LaughingLaughingLaughing Dobrze powiedziane Laughing
zazdrośnicy Angry
Siłownia jednym słowem-wszystko na siłę i przeważnie tandeta.W dodatku czasem nieszczera.Wolę coś czasem dostać nie w "walętyłki"-przynajmniej wiem,że nie wymuszone.Oczywiście działa też w drugą stronę,jednak w to święto dam sobie spokój Smile
Walentynki są dla mnie jakieś takie kiczowate i dla lalusi.Głupie święto-kto je w ogóle wymyślił.Jak tak dalej pojdzie, bedzie dzien przyjaciół, dzień wrogów, a nawet bedziemy obchodzić rocznicę pierwszego stosunku z psem-wydaje mi sie podobnie mądre.
Caleb napisał(a):kto je w ogóle wymyślił.

Amerykanie.
Cytat:bedziemy obchodzić rocznicę pierwszego stosunku z psem-wydaje mi sie podobnie mądre.

Hmmmmmmm... Kto jak kto, ja tego świętować nie będę mógł... Jak chcesz świętować to na własną rękę Big Grin
Ja kocham walentynki, te rozowe kolorki, kwiatuszki, prezenty, buziaczki Laughing
Tak jest w tedy romantycznie, czasem sobie plakuniam w domku ze wzruszenia...
Kiczowate święto, ale nie podchodzę do niego emocjonalnie. W sumie to jest mi obojętne. A dobrym sposobem na "odróżowienie się" jest spotkać się ze znajomymi i pooglądać horrory ;D
Stron: 1 2 3 4 5