Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: walęwtyłki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jerry napisał(a):Ja kocham walentynki, te rozowe kolorki, kwiatuszki, prezenty, buziaczki Laughing
Tak jest w tedy romantycznie, czasem sobie plakuniam w domku ze wzruszenia...

co to kurva bylo^ Question

a walentynki sa mi obojetne Tongue
goofi napisał(a):
Jerry napisał(a):Ja kocham walentynki, te rozowe kolorki, kwiatuszki, prezenty, buziaczki Laughing

Zapewne ironia ;P
Miriam napisał(a):
goofi napisał(a):

Zapewne ironia ;P

no wlasnie tak mysle ze cos jest nie tak Laughing
brawo Wink
no kurva ja pierdole tu juz nie wiadomo czy ktos leci prowokacja czy jest debilem po prostu Tongue ale nevermind
goofi napisał(a):no kurva ja nie moge no tu juz nie wiadomo czy ktos leci prowokacja czy jest debilem po prostu Tongue ale nevermind
Uroki forum i netu,kiedy rozmówce masz oddalonego o ileś tam kilometrów/metrów/centymetrów (Bo to nigdy nic nie wiadomo).
Upsssss...........
Nie to forum, myslalem, ze jestem na "Forum dla zakochanych pieszczochów"
Jerry napisał(a):Upsssss...........
Nie to forum, myslalem, ze jestem na "Forum dla zakochanych pieszczochów"
wiele sie nie pomyliles Surprised
Walentynki?? Jak ma się z kim obchodzić to się to robi a jak nie to jest to normalny dzień.
Ale na dluzsza mete to moze stac sie cholernie irytujace...
Wyjde z domu, momentalnie robi sie rozowo i czerwono przed łoczami... dzizasss, ogolnie to tez jak narazie uwazam to za bezsens...
Blood napisał(a):Wyjde z domu, momentalnie robi sie rozowo i czerwono przed łoczami
eee... gdzie ty mieszkasz? Rolleyes
No moze nie doslownie: Wychode z klatki i widze odrazu stosiko z serduszkami Rolleyes Ale w zwyklych sklepach osiedlowych, tez rozwieszaja jakies pierdoly, juz nie wspominam o centrum czy innych szoping malach, bo to jest masakra Rolleyes
Tja, ale jak na swieta zapierdalaja mikolaje to wszystko jest ok. ;p
a kto powiedzial ze ok Laughing Surprised
Stron: 1 2 3 4 5