Hehehe, jesteście boscy

Już widzę przed Wami świetlaną przyszłość, może nawet tak się zasłużycie dla szatana i black metalu, że Was pochowają na cmentarzu szatanistów?

Właśnie jestem w trakcie pisania piosenki o rozróbie w nocy na cmentarzu, ale brakło mi weny i nie moge jej skonczyć

Splash to dawaj to co masz a ja wymyślę dalszą część

8)
Ale to zbyt niecenzuralne jest

I głupie

a który tekst black nie jest głupi??
dawaj, obudził się we mnie poeta

To ty zacznij a ja skńcze. I teksty black'owe nie są głupie ! One niosą swego rodzaju przesłanie

Nasze teksty są głupawe
Ty miałeś już jakiąś, więc ją daj

a ja może jakąś wymyślę......
Zajebiste teksty po prostu super . 8) 8) 8) . Zglaszam sie na gitarzyste (może być druga gitara lub prowadząca

) . Gram od stycznia i moim najwiekszym osiągnieciem .... zara zara co jest moim największym osiągnięciem ? Troche Enter Sandman , Summer Song (Satriani do 40 taktu)i cały Jump in the fire - teraz ucze sie Ride the Lightning.Dawniej jeszcze 3/4 Fear of the dark potrafilem zagrać. To kiedy i gdzie pierwsza próba kapeli ????

to ja gram od marca i potrafię zagrać więcej piosenek

, tylko jest mały problem - nie mam elektryka i gram na zwykłej :p może ktoś pożyczy

?
Heh, ja mam za to dwie. Moge ci pozyczyć mojego akustyka z czymś przez co go do wzmacniacza podlączyć

A oprocz tego Washburn X-21
ja mam pięknego nowiutkiego Squiera Affinity Strat - niestety od kwietnia leży, bo nie ma do czego go podłączyć... :?
Mialem okazje na tej gitarce pociupać - fajny sprzęcior. Piotrek (moj nauczcyciel gitary) ma studio dżwiękowe więc moglby nas nagrać
www.kwart.z.pl
dobry pomysł z tym nagraniem :p
ps: może ktoś sprzeda gitarę w dobrej cenie ?

A o jaką cene Ci chodzi ? Ja sprzedam Ci mojego washburna po okazyjnej cenie 2000zł

. Nowego elektryka kupisz juz za 700-800zl