Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Recepta na sukces w black metalu :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

Anonymous

hehe, ja mogę to zaśpiewać Big Grin 8)
AXe Rose - Ty się marnujesz Wink
Mnie się bardzo podoba piosenka AXe Rose Smile
heheh dzięki Big Grin
Wiesz co do tego trzeba mieć talent, a Ty go chyba masz! A i jedszcze jedno : dla najwiekszych fanów gn'r http://www.therockradio.com W tym radiu ciągle ich dziś dają!
Już włączyłem to radio 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Eeeeeej :> Wokalistą jestem ja Big Grin Demon, jak chcesz to możesz w chórze uczestniczyć Big Grin Albo drugi wokal. A teraz krótka piosenka po angielsku:

I'm sleeping in my bed. Look's like i'm dead. Satan is there! God is nowhere! This World is a Satan world, and my heart is a satan word !
Ref: Knock Knock Knock'in on Satan's door!
Knock Knock Knock'in on Satan's door!
Knock Knock Knock'in on Satan's door!
He is in my mind ! He is in my live ! Aaaaaaaaaa.

Koniec songa Big Grin Tempo : 540 bpm Tongue
Całkiem niezłe, Splash Wink takiego covera tej piosenki jeszcze nie było Smile
Teraz Rammsteina przerobim: tzn, raczej sam refren utworu Sonne: "Wir kommt die Satan" Tongue
Nie no, ale dobra. Napiszem może coś po polsku ? Tongue
Niechaj chwilkę pomyśle (Splash myśli).
Utwór nazwiemy "Czarna Msza"
Tempo: 156 bpm .
Utwór zaczyna się od krótkiego, spokojnego grania gitarzysty zespołu Satanica Tongue , w 1:20 wkracza wokal, czyli ja:
Siedze w chacie. Wsadzam se łąpe w gacie. Cóż mam robić ? Czym się bronić ? Bronić się przed złem !
(chorus) Złem x4
Potem trochę jem, kanapkę,a na niej dżem. (chorus) Dżem x4 Dżem ten, o wyglądzie krwi, chęć na czarną msze w mym sercu rodzi. (Tempo przyspiesza) Mszę z krwią, śmiercią i Szatanem (chorus) Szatanem x4
Ref. A więc biegniemy z kumplami, ujebać się piwami, zabić baranka, zżerać go do ranka, zadyme robić na cmentarzu i spalić kogoś na ołtarzu ! x4

Może ktoś wymyśli dalszy ciąg ? Big Grin

Anonymous

Splash masz głowę Tongue
ja się postaram wymyśleć dalszą część Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Splash, nie no, ten text to po prostu MISTRZOSTWO :!:
Heh, dam wam kilka inspiracji:
http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/73.html -warstwa tekstowa
imidż i muzyka : http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/529.html.
Enjoy! Big Grin Laughing Big Grin Laughing

Hethell
dobre, dobre Big Grin

Anonymous

(utrzymane szybkie tempo)
2)...na naszej czarnej mszy, będziemy mieli dziewice trzy! (chours) trzy x4,
Aby lepiej poczuć się, wypijemy świeżą krew! (chours) krew x4
Z cmentarnego kota będzie ofiara dla szatana - naszego pana! (chours) pana x4
Rytuał się dopełni, podczas księżycowej pełni! (chours) pełni x4

Ref. A więc biegniemy z kumplami, ujebać się piwami, zabić baranka, zżerać go do ranka, zadyme robić na cmentarzu i spalić kogoś na ołtarzu ! x4

teraz może jakieś solo gitarzysty, później na keyboardzie (oczywiście bardzo szybkie) Smile
DOOOBRE ! Big Grin I teraz cichy i spokojny wokal: W imię Szatana, zabiję Cię...
W imię Szatana zjem Cię...
W imię Szatana powiem: To mój król!
A potem zawyje jak wół...
Koniec Wink
Stron: 1 2 3 4