a świecisz się w ciemności?
dla Ciebie to mogę nawet płonąć

to zrób nam tu szoł
się popatrzy
masz szoł.
to wpadniesz dzisiaj zobaczyć jak świecę w Ciemności?
a czemu piszesz "ciemności" z dużej litery?
Bmam taką głupią manierę na której sam się przyłapuję, że klepiąc na klawiaturze wyrazy zaczynające się od "c" piszę je z dużej litery. Zapewne dlatego, że Ci, Cię i Ciebie zawsze z dużej zaczynam. Albo prawie zawsze.
Nie odpowiedziałaś na pytanie
gannon napisał(a):Nie odpowiedziałaś na pytanie
ale ty odpowiedziałeś
1:0 dla mnie
nie no jaki profesjonalny romans normalnie.
Necro Desecrator napisał(a):Popłacz się jeszcze, dziewczynko. Poziom dla ciebei jak najbardziej adekwatny.
Popracuj trochę nad kreatywnością bo pojazdy są marne, oj marne (z resztą, czego mogę się spodziewać bo dupeczce Keltuza).
Necro Desecrator napisał(a):Nie można inaczej rozmawiać z idiotkami o mentalności zakompleksionego, zawistnego kato-polaczka. A teraz RAUS!
Nie trafiłeś w całej rozciągłości, we główce coś mam, kościół mnie niestety nie interesuje (światowida też pierdole). Kompleksy? NIE MAM lala
Batman Forever napisał(a):nie inaczej
Kim ty kurwa jesteś i czego ty kurwa chcesz.
Leila napisał(a):Popracuj trochę nad kreatywnością bo pojazdy są marne, oj marne (z resztą, czego mogę się spodziewać bo dupeczce Keltuza).
LOL, ty za to, kurwa, kreatywnością po prostu srasz
Leila napisał(a):Nie trafiłeś w całej rozciągłości,
Trafiłem idealnie
Cytat:we główce coś mam
Obawiam się,ze ci się głowa z własna dupa pomyliła...
A jesli nawet nie, to szczerze watpie, czy WE głowce masz cokolwiek, poza rozmyślaniami o kawie, uschniętych liściach, własnej grafomańskiej poezji i Hunter-feście.
Cytat:Kompleksy? NIE MAM lala
ROTFL, zejdz mi z oczu
bieda z gównem... i jeszcze kamil się w to wjebał...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jak dla mnie posiadanie kawalkow gowna na penisie jest rzecza co najmniej problematyczna estetycznie, no ale co kto lubi
akurat twoja stara uwielbia A2M, i widzę, że to raczej rodzinne.
w połowie września gramy w Skarżysku , także gotuj się na inwazję tylnych, dolnych.