08-05-2008, 09:08 AM
08-05-2008, 02:25 PM
Osgiliath88 napisał(a):Chyba dawno nie dostałeś od kolesi z większą średnicą bica niż twoje dwa patyczkito nie ręce tylko cienkie świetlówki. i lepiej nie pytaj po co mu taki bajer
08-05-2008, 06:58 PM
ja pierdole, to juz jest ponad moje sily, mam dosc
08-05-2008, 10:06 PM
dzisiejsze zadanie: masz sprowokować bójkę i ją przegrać
08-05-2008, 11:55 PM
jako ze nie czesto tutaj pisze, postanowilem wyrazic swoje pelne poparcie dla tego tematu.
dziekuje,
pozdrawiam.
dziekuje,
pozdrawiam.
08-07-2008, 06:58 PM
Cytat:Oj Kelthuzadzie, to już kolejne osoby. Ja będę też z paroma znajomymi którym będziesz srał, tylko uważaj na anusa po poczujesz się jak twój dziadek w obozie gdy za chleb dawał wszystko co mógł.
szacun!
08-07-2008, 07:13 PM
Osgiliath88 napisał(a):Oj Kelthuzadzie, to już kolejne osoby. Ja będę też z paroma znajomymi którym będziesz srał, tylko uważaj na anusa po poczujesz się jak twój dziadek w obozie gdy za chleb dawał wszystko co mógł.
wrzuć to na jutuba
08-09-2008, 04:23 PM
Osgiliath88 napisał(a):Chyba dawno nie dostałeś od kolesi z większą średnicą bica niż twoje dwa patyczki
a ten dalej nie skumał.
smarkaczu, jebnij sobie baranka o ścianę, gdyż naprawdę nie mam serca butować ryja niepełnosprawnym samobójcom. to po pierwsze.
po drugie, na nikim nie robi wrażenia twoje upośledzone ciskanie się w tym temacie, jak i na całym tym ścierwożernym forum.
Cytat:wrzuć to na jutuba
chłopie, na festiwalu telewizja regionalna będzie, a jedyne, co kto wrzuci, to będzie ścierwo Osgiliatha do wora na śmieci

08-09-2008, 05:21 PM
KelThuz napisał(a):smarkaczu, jebnij sobie baranka o ścianę, gdyż naprawdę nie mam serca butować ryja niepełnosprawnym samobójcom. to po pierwszeKsiążę: nie nie, tekściwko rodem z przyszpitalnego przedzszkola dla dzieci z nieżytem odbytu.
KelThuz napisał(a):jak i na całym tym ścierwożernym forum.Książę: zgadza się. ty jesteś ścierwo, reszta jest sprajt
KelThuz napisał(a):chłopie, na festiwalu telewizja regionalna będzie
IKR: no nie gadaj ze wreszcie udalo ci sie wygrac casting u panstwa gucwinskich
08-09-2008, 11:31 PM
Keltus ty mi powiedz dla czego nie możesz najzwyczajniej w świecie wypierdolić z tego forum albo najlepiej w ogóle z internetu?
08-10-2008, 03:52 PM
Otter napisał(a):Keltus ty mi powiedz dla czego nie możesz najzwyczajniej w świecie wypierdolić z tego forum albo najlepiej w ogóle z internetu?
bo nie muszę. chyba że mnie ładnie poprosisz. ale jako BÓG METALU NA POLSKĘ, nie mogę ot tak opuścić wyznawców. wypierdalaj.
08-10-2008, 04:51 PM
KelThuz napisał(a):ale jako BÓG METALU NA POLSKĘ, nie mogę ot tak opuścić wyznawców
bogiem to ty możesz być co najwyżej psiej kupy debilu. wypierdalaj.
08-10-2008, 05:47 PM
nie no chłopacy, walicie biedą taką wręcz podkarpacką
moim zdaniem keltus nie powinien znikać z internetu, bo ekipa jutubowa: on, wichcio i gracjan byłaby wtedy niekompletna
moim zdaniem keltus nie powinien znikać z internetu, bo ekipa jutubowa: on, wichcio i gracjan byłaby wtedy niekompletna
08-11-2008, 03:48 PM
odwalcie sie od Kelthuca.on jest najlepszy i wogule zajebisty z niego bastard...
08-11-2008, 09:40 PM
Cytat:i wogule zajebisty z niego bastard...za to ty napierdalasz takimi czerstwymi wuzetkami jakbyś dopiero co skończył płakać po papieżu