Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Cytaty z Kelthuzza!! MISZCZ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
co ty gadasz, jego dziadek był capo
Osgiliath88 napisał(a):Chyba dawno nie dostałeś od kolesi z większą średnicą bica niż twoje dwa patyczki Angry
to nie ręce tylko cienkie świetlówki. i lepiej nie pytaj po co mu taki bajer
ja pierdole, to juz jest ponad moje sily, mam dosc
dzisiejsze zadanie: masz sprowokować bójkę i ją przegrać
jako ze nie czesto tutaj pisze, postanowilem wyrazic swoje pelne poparcie dla tego tematu.

dziekuje,
pozdrawiam.
Cytat:Oj Kelthuzadzie, to już kolejne osoby. Ja będę też z paroma znajomymi którym będziesz srał, tylko uważaj na anusa po poczujesz się jak twój dziadek w obozie gdy za chleb dawał wszystko co mógł.

szacun!
Osgiliath88 napisał(a):Oj Kelthuzadzie, to już kolejne osoby. Ja będę też z paroma znajomymi którym będziesz srał, tylko uważaj na anusa po poczujesz się jak twój dziadek w obozie gdy za chleb dawał wszystko co mógł.

wrzuć to na jutuba
Osgiliath88 napisał(a):Chyba dawno nie dostałeś od kolesi z większą średnicą bica niż twoje dwa patyczki Angry

a ten dalej nie skumał.
smarkaczu, jebnij sobie baranka o ścianę, gdyż naprawdę nie mam serca butować ryja niepełnosprawnym samobójcom. to po pierwsze.
po drugie, na nikim nie robi wrażenia twoje upośledzone ciskanie się w tym temacie, jak i na całym tym ścierwożernym forum.

Cytat:wrzuć to na jutuba

chłopie, na festiwalu telewizja regionalna będzie, a jedyne, co kto wrzuci, to będzie ścierwo Osgiliatha do wora na śmieci Laughing
KelThuz napisał(a):smarkaczu, jebnij sobie baranka o ścianę, gdyż naprawdę nie mam serca butować ryja niepełnosprawnym samobójcom. to po pierwsze
Książę: nie nie, tekściwko rodem z przyszpitalnego przedzszkola dla dzieci z nieżytem odbytu.

KelThuz napisał(a):jak i na całym tym ścierwożernym forum.
Książę: zgadza się. ty jesteś ścierwo, reszta jest sprajt

KelThuz napisał(a):chłopie, na festiwalu telewizja regionalna będzie

IKR: no nie gadaj ze wreszcie udalo ci sie wygrac casting u panstwa gucwinskich
Keltus ty mi powiedz dla czego nie możesz najzwyczajniej w świecie wypierdolić z tego forum albo najlepiej w ogóle z internetu?
Otter napisał(a):Keltus ty mi powiedz dla czego nie możesz najzwyczajniej w świecie wypierdolić z tego forum albo najlepiej w ogóle z internetu?

bo nie muszę. chyba że mnie ładnie poprosisz. ale jako BÓG METALU NA POLSKĘ, nie mogę ot tak opuścić wyznawców. wypierdalaj.
KelThuz napisał(a):ale jako BÓG METALU NA POLSKĘ, nie mogę ot tak opuścić wyznawców

bogiem to ty możesz być co najwyżej psiej kupy debilu. wypierdalaj.
nie no chłopacy, walicie biedą taką wręcz podkarpacką
moim zdaniem keltus nie powinien znikać z internetu, bo ekipa jutubowa: on, wichcio i gracjan byłaby wtedy niekompletna
odwalcie sie od Kelthuca.on jest najlepszy i wogule zajebisty z niego bastard...
Cytat:i wogule zajebisty z niego bastard...
za to ty napierdalasz takimi czerstwymi wuzetkami jakbyś dopiero co skończył płakać po papieżu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8